Stiri externe

O revistă matrimonială a fost nevoită să se închidă după ce a fost acuzată că nu promovează cuplurile gay

O revistă australiană de nunți s-a închis în urma presiunilor care a fost supusă pentru că nu promova cuplurile comunității LGBT.

Fondatorii White Magazine, Luke and Carla Burrell, spun că au fost presați să fie mai incluzivi, după ce parlamentul Austrliei a votat legalizarea căsătoriilor gay în decembrie 2017, anunță The Independent.

După ce au ignorat cerințele agenților de publicitate, aceștia au început să susțină că „revista nu ar mai fi viabilă din punct de vedere economic”,  forțând-o astfel să se închidă.

Lucrătorii din industria matrimonială au început să boicoteze revista mai devreme anul acesta, după ce Lara Hotz, care a fotografiat trei coperți ale publicației, i-a chemat public pe fondatorii acesteia să includă și cupluri de același sex.

După ce fondatorii au anunțat despre închiderea revistei, vineri, au apărut diverse comentarii, de la oameni care îi acuză de homofobie, până la alții care spun că închiderea revistei este un semn că libera exprimare este cenzurată.

Din păcate, astăzi, dacă ai credință și nu ești de acord cu căsătoriile de același sex, nu poți conduce afacerea în modul în care vrei să o faci, a spus un utilizator online.

cotidianul.md

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Close