Stiri externe

O jucătoare creștină a naționalei de fotbal a SUA a părăsit echipa după ce a fost obligată să poarte tricouri care promovau drepturile homosexualilor: Lumea se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dumnezeu

Jaelene Hinkle, jucătoare a echipei naționale de fotbal feminin a SUA, a decis să părăsească echipa, întrucat nu a dorit să promoveze însemnele LGBT.  Legalizarea căsătoriilor între homosexuali a dus la o intensificare a obligativității promovării acestei ideologii.

La doar două săptămâni după ce clubul american de fotbal a anunțat că jucătorii echipelor bărbaților și femeilor vor purta tricouri colorate cu însemnele curcubeului pentru a sărbători luna LGBT, jucătoarea a cărei religie este creștină, Jaelene Hinkle, s-a retras din echipă, scrie dailywire.com.

Un comunicat de presă transmis de naționala de fotbal a SUA a susținut că Hinkle a plecat din „motive personale”, dar cel mai probabileste faptul că Hinkle a decis că nu dorește să susțină o poziție incompatibilă cu credințele sale religioase.

Hinkle, care juca pe postul de fundaș pentru North Carolina Courage, și-a făcut cunoscută opinia în 2015, atunci când Curtea Supremă de Justiție a hotărât că căsătoria homosexuală este legală.

În aceeași zi, în 2015, Hinkle a scris: „Lumea se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dumnezeu… Tot ceea ce pot face credincioșii este să continue să se roage”.

Tricourile pe care echipele de fotbal ale SUA le vor purta vor avea numere colorate în curcubeu și cuvântul „mândrie” în locul ultimului nume al jucătorului.

www.activenews.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 20

Close