Stiri externe

O femeie pastor luteran topește inelele „creștine” de castitate, pentru a crea o statuie a vaginului

 

O femeie pastor luteran topește inelele creștine de castitate, pentru a crea o statuie a vaginului.

A existat o perioadă în care mișcarea pro-avort a fost mai degrabă pro-alegere. Ei au predicat toleranța și diversitatea în încercarea de veni în întâmpinarea altor opinii.

Acele zile s-au terminat.

Mișcarea pro-avort din zilele de azi nu se referă decât la ura față de creștinii pro-viață sau față de oricine îndrăznește să le sfideze avorturile, prin modul de a gândi, cu orice preț. În loc să îmbrățișeze alte puncte de vedere și să încurajeze societatea să facă același lucru, mișcarea pro-avort de astăzi are ca scop distragerea și ridiculizarea opiniilor celor care adoptă o altă perspectivă.

Acum, o femeie ”pastor” feministă își bate joc de creștinii care iau decizie serioasă de a fi abstinenți sexual până la căsătorie și de a rămâne fideli partenerului lor în căsătorie. Această așa-zisă ”pastor”  topește inele de castitate creștine, pentru a crea o statuie care glorifică vaginul. Acest act bolnav și sacrilegiu transformă ceva frumos și onorabil în ceva dezgustător. În loc să onoreze o decizie importantă care respectă o relație, ea se închină doar părților corpului feminin.

În Denver, Colorado, o femeie pastor luteran, liberală, numită Nadia Bolz-Weber, face un apel la femei să-i trimită ”inelele de castitate” creștine, pentru ca ea însăși să le poată transforma într-o statuie a vaginului.

Christian Post afirmă că Bolz-Weber, fondatoare a Casei Denver pentru Toți Păcătoșii și Sfinții, a anunțat pe Twitter ”proiectul său artistic solid”, pentru a crea un idol de aur al organelor genitale feminine, în semn de protest față de puritatea evanghelică.

”Începând cu 12 noiembrie până pe 17 decembrie veți avea posibilitatea să trimiteți inelele voastre de castitate ca să fie topite și transformate într-un vagin de aur”, a explicat ea pe site-ul web propriu. ”Această sculptură va fi dezvelită la Conferința Producătorilor din 2019.”

Cei care îi trimit lui Bolz-Weber inelele lor, vor primi un ”certificat de Necurăție, precum și un inel de Necurăție NERUȘINATĂ”.

Bolz-Weber a explicat dorința ei de ”a doborî” cultura evanghelică puritană la Conferința Producătorilor din 2018. Vorbind la HuffPo, Bolz-Weber a afirmat că poziția ei este aceea de a determina pentru sine ceea ce este bun, nu ceea ce dictează ceilalți.

”Acest lucru despre femei, pe care biserica a încercat să-l ascundă și să-l controleze și care este o pânză pe care alți oameni își pot scrie propria lor justețe – este de fapt al nostru”, a spus Bolz-Weber. ”Această parte din mine este a mea și eu determin ce este bun pentru ea și dacă este frumoasă și cum o folosesc în lume”.

Biserica Evanghelică Luterană din America a dezvoltat în general opinii liberale despre avort, homosexualitate și universalism. Bolz-Weber a spus că denominația a sprijinit-o cu generozitate.

SURSA: ortodoxinfo.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 64

Close