Stiri externe

O faptura noua in Hristos: eliberat din inchisoare, se roaga impreuna cu politistul care l-a arestat

Un barbat din Texas care a fost eliberat din inchisoare s-a rugat impreuna cu politistul care l-a arestat in urma cu cativa ani.

Dupa ce a comis nenumarate infractiuni, barbatul recent eliberat din inchisoare a vrut sa-i multumeasca politistului spunand ca acum este o faptura noua in Hristos.

CO9tx6xWsAIExQs (1)

Franco Edward Amey a comis de-a lungul vietii nenumarate infractiuni si a fost condamnat de 3 ori. Viata lui s-a schimbat complet dupa ce L-a intalnit pe Isus in inchisoare si L-a acceptat ca Mantuitor.

Cand Amey a fost eliberat din inchisoare si-a organizat noua viata si a inceput sa frecventeze o biserica din oras, devenind in scurt timp un om de baza al comunitatii religioase.

El a spus ca inainte se temea de politie, dar acum se teme de Dumnezeu si doreste sa fie alaturi de cei care au nevoie de ajutorul lui Isus. „Mi-am reamintit cum era viata mea inainte si vad cum e viata mea acum impreuna cu Isus. Am simtit ca trebuie sa ma rog pentru ofiterul de politie…”, a declarat Amey.

El s-a apropiat de ofiterul de politie si i-a cerut voie sa se roage pentru el. Colegul politistului a luat cateva imagini si a filmat un scurt moment de la acest eveniment.

„A fost un gest uimitor si atat de neasteptat incat m-a lasat fara cuvinte”, a spus agentul Kevin Woods. Pagina oficiala de Facebook a Departamentului de Politie din Texas a postat o poza cu un mesaj clar:

Citește și:  Antidotul pentru CORONAVIRUS: Următorul pas in planul Ocultei pentru Controlul Populatiei

„Ar trebui sa vedem mai des asemenea atitudine in Statele Unite. Nu trebuie niciodata sa luam in considerare culoarea pielii sau alte criterii discriminatorii, deoarece aceasta e dovada vie ca rasa nu conteaza. Toti oamenii sunt egali in fata Creatorului.”

Sursa: acontecercristiano via afirmativ.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 16 =

Close