Video

O avertizare profetică pentru S.U.A! Apostazia națională și decretul căsătoriilor homosexuale

Discursul Rabinului Mesianic Jonathan Cahn cu ocazia redeschiderii sesiunii de rugăciune „A man of prayer” în Capitoliul Statelor Unite ale Americii.

Ne dorim ca această scurtă prezentare să stârnească în dumneavoastră conștiența că timpul de strâmtorare despre care vorbește profeția este mai aproape decât am crezut. Avem nevoie de acea consolidare intelectuală și spirituală în adevăr astfel încât să nu fim mișcați.
Legea Duminicală este foarte, foarte aproape, la fel și încheierea timpului cercetării noastre. Spiritul Profetic spune că „apostazia națională va fi urmată de ruina națională”. (Evenimentele Ultimelor Zile, 133). Atunci va începe acel timp de strâmtorare despre care Biblia și Spiritul Profetic au vorbit. Ești pregătit?

„Am văzut, de asemenea, că mulți nu își dau seama cum ar trebui să fie pentru a trăi înaintea Domnului fără un Mare Preot în Sanctuar, în timpul necazului celui mare. Cei care primesc sigiliul viului Dumnezeu și sunt protejați în vremea strâmtorării trebuie să reflecte pe deplin chipul lui Isus.
Am văzut că mulți neglijau pregătirea atât de necesară și așteptau timpul de „înviorare” și pe cel al „Ploii Târzii” care să-i facă în stare să stea în picioare în ziua Domnului și să trăiască înaintea Sa. O, pe cât de mulți i-am văzut în timpul strâmtorării neacoperiți! Ei neglijaseră pregătirea necesară; din această pricină, ei nu au putut primi înviorarea pe care toți trebuie s-o aibă ca să poată fi pregătiți să trăiască în fața unui Dumnezeu sfânt.” – Scrieri Timpurii, 71.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 8

Close