SocialStiri externe

O asistentă a găsit un copil avortat, lăsat să moară într-o tăviţă renală, dar care se lupta să respire; nu l-a putut salva pentru că avortul era legal şi nu avea voie!

În sprijinul campaniei Save the 8th (Salvaţi amendamentul 8 al Constituţiei) a fost lansată o nouă platformă pe care se pot exprima, îşi pot povesti experienţa traumatizantă femeile care au avut avorturi, cadre medicale etc.

Vă amintesc sau vă informez că în Irlanda, sub presiunea grupurilor progresiste pro-avort, se va ţine la finalul lunii mai un referendum privitor la articolul din constituţie care interzice avorturile în afara situaţiilor de salvare a vieţii mamei.

La o festivitate de lansare a platformei au vorbit două foste asistente medicale, care au lucrat în domeniu. Una dintre ele, Caren Ní hAllacháin a povestit cum a găsit un copil de 22 de săptămâni, care fusese lăsat să moară într-o tăviţă renală şi care se lupta să respire, dar pe care nu l-a putut salva pentru că nu avea voie: avortul era legal şi nu i s-a permis să intervină. Aşa că copilaşul a fost lăsat să moară.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsavethe8th%2Fvideos%2F1305971006213750%2F&show_text=1&width=560

Pentru că era vorba de un avort nu mi s-a permis să intervin, nu l-am putut ajuta, nu l-am putut ţine în braţe şi linişti, sau să găsesc oxigen pentru el, sau să cer cuiva să-l ajute să trăiască. Vederea acelui copil care se străduia să respire fără ca nimeni să-l ajute a fost atât de teribilă încât mă va urmări toată viaţa.

Citește și:  Irlanda de Nord legalizează avortul şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex

Sursa şi mai multe: https://www.lifesitenews.com/news/myabortionstory-launched-to-show-ireland-what-abortion-really-looks-like

O asistentă a găsit un copil avortat, lăsat să moară într-o tăviţă renală, dar care se lupta să respire; nu l-a putut salva pentru că avortul era legal şi nu avea voie!

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Close