Stiri interne

Nuntă în Cer! Felix și Larisa au murit ținându-se de mână. Detalii cutremurătoare… (FOTO)

Se pregăteau de nuntă. Felix chiar îi ceruse recent mâna Larisei, s-au logodit și urmau să își unească destinele. Erau tineri, el 23 de ani, ea 21… O manevră greșită în a doua seară a Crăciunului și, în loc de nuntă, familiile celor doi se pregătesc de înnmormântare.

Mai ales familia Larisei, pentru că mama lui Felix este în continuare în stare gravă la spital, așteptând să fie ajutată cu sânge, iar tatăl și fratele lui Felix au suferit și ei în urma accidentului de la ieșirea din Șicula. Tatăl său a participat la slujba de priveghi de aseară, dar fratele este în continuare în stare gravă la spital.

Trebuia să fie o seară liniștită, în spiritul sărbătorii de Crăciun, una petrecută în familie, cu râsete, cu povești, cu planuri de nuntă. Acum va fi o nuntă în Cer. Felix și Larisa urmează să fie înmormântați mâine, joi la ora 13, la Biserica Baptistă Maranata din Arad.

Un detaliu cutremurător legat de moartea celor doi tineri arădeni, Felix fiind din Sebiș, iar Larisa din Arad, a fost postat pe Facebook de polițistul rutier Nicolae Crainic.

„Aseară mi-a fost dat să văd la accidentul de la Șicula cu doi morți și șase răniți ceva absolut marcant! Cei doi tineri morți în accident, un tânăr de 23 ani și o tânără de 21 ani, logodiți recent, erau decedați în autoturism, ținându-se de mână! Rețineți, au primit sărutul morții ținându-se de mână!

Nu dramatizez și nu inventez scenarii, a fost ultimul lor gest de tandrețe după impact, cu ultimele lor puteri… Este foarte trist!” (Nicolae Crainic – Facebook/Radar Arad)

crainic

felix-larisa-ok

La sosirea echipajului de descarcerare de la ISU Arad, Felix încă trăia, fiind conștient. Larisa, din păcate, a murit pe loc. Felix a prins-o de mână și în timp ce pompierii încercau să-l salveze, să-l scoată din mașina contorsionată, el se opunea dorind să rămână legat de iubita lui. Și așa a sfârșit, ținând-o de mână… Tulburător!

Cu toții greșim, inclusiv în timp ce ne aflăm la volan. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat după ce Felix a făcut acea manevră greșită va marca existența a două familii, a rudelor și apropiaților acestora… Doi tineri morți, Felix Șoltesz și Larisa Cărău, și alți șase răniți.

FOTO: Facebook/Biserica Baptistă Maranata Arad

Sursa: specialarad.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 81

Close