Stiri interne

Noua Dreaptă, miting pentru familia tradiţională şi împotriva marşului homosexualilor, s-a strigat „Cluj-Napoca nu-i Sodoma”

Membrii şi simpatizanţii Noii Drepte au participat azi în număr mare, peste 100 de persoane, în faţa Catedralei Ortodoxe din Cluj-Napoca la mitingul Noii Drepte pentru familia tradiţională şi împotriva marşului homosexualilor care este programat în cursul serii la Cluj-Napoca, şi unde s-a strigat „Ruşine Dragnea”, „Ruşine Iohannis”, „Adevărul vrei nu vrei, omul nu se naşte gay” şi „Cluj-Napoca nu-i Sodoma”.

La miting au fost afişate bannere cu mesaje „Familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, „Referendum”, „Susţinem familia compusă dintre un bărbat şi o femeie”.

„Suntem preocupaţi şi îngrijoraţi de direcţia spre care se îndreaptă lucrurile în România şi în Cluj-Napoca, oraş în care se desfăşoară o paradă a homosexualilor, cu care nu suntem de acord. Am organizat acest miting şi pentru familia naturală, pentru clujenii care împărtăşesc valorile normalităţii.  Milităm pentru organizarea referendumului  pentru definirea căsătoriei în Constituţie ca fiind doar între un bărbat şi o femeie. Nimeni dintre cei care ne conduc, vremelnic, destinele nu doreşte referendumul, nici preşedintele Klaus Iohannis, nici de Liviu Dragnea. Ruşine Iohannis, ruşine Dragnea”, a afirmat preşedintele Noii Drepte, Tudor Ionescu.

Codrin Goia, liderul filialei Cluj a Noii Drepte, a cerut Primăriei Cluj-Napoca să organizeze unui referendum iar clujenii să se pronunţe dacă vor marşuri homosexuale în oraş.

„Avem dreptul să ne creştem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spaţiu de propagandă homosexuală, dominată de evenimente obscene şi imorale. Condamnăm decizia primăriei clujene care a autorizat parada homosexualilor. Dacă oraşul nostru nu va mai ajunge Capitală Culturală Europeană în anul 2021, se pare că se doreşte transformarea într-o capitală a homosexualităţii, unde anormalul devine motiv de mândrie”, a declarat Codrin Goia.

 

Radu Ştefan

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 44

Close