Stiri interne

Noua Dreaptă Cluj cere demisia premierului Dacian Cioloș pentru islamizarea României

Naționaliștii clujeni de la Noua Dreaptă au cerut astăzi demisia premierului Dacian Cioloș, în contextul vizitei sale de la Cluj-Napoca.

Codrin-1

”Zilele acestea au venit primii imigranți ca să nu le spun invadatori din Yemen și Siria, în România, la Galați. Aceștia au fost aduși din Grecia și Italia la presiunea Uniunii Europene, urmând ca în viitorul apropiat să mai fie aduși câteva sute. Există un articol 3 în Constituția României care menționează clar că teritoriul României nu poate fi colonizat cu populații străine. Prin urmare, având în vedere că premierul Dacian Cioloș nu respectă acest articol din Constituție, cu toate că i s-a atras atenția de foarte multe ori că românii nu doresc în țară imigranți islamiști, îi cerem să-și dea demisia pentru că nu mai reprezintă interesele poporului român, ci doar pe cele de la Bruxelles și ale Uniunii Europene”, a spus Codrin Goia, președintele ND Cluj-Napoca.

”În timp ce sute de mii de români se confruntă cu sărăcia, avem pensionari cu pensii mizere, oameni bolnavi care nu-și permit să se trateze, copii care se culcă flămânzi, iar noi stricăm din banii publici sume enorme pentru acești imigrnați care urmează să vină în țară”, a adăugat acesta.

Reprezentanții Noii Drepte trag un semnal de alarmă asupra faptului că în viitor s-ar putea produce și în România violuri și crime precum cele din Occident, iar numărul islamiștilor ar putea ajunge probabil la peste 100.000 în următorii 10 ani.

NapocaNews

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 70 =

Close