Stiri interne

Noua Dreaptă cere la Cluj referendum: Cetățenii nu mai vor parada homosexualilor?

Noua Dreaptă a organizat sâmbătă, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, un miting de susținere a referendumului pentru familia tradițională, tergiversat de clasa politică în frunte cu Liviu Dragnea și Klaus Iohannis.

Mitingul are loc și în contextul organizării, pentru al doilea an consecutiv, la Cluj-Napoca, a paradei homosexualilor, „o tradiție nefericită” după opinia liderului ND, avocatul Tudor Ionescu.

Acesta a afirmat că a discutat cu tot mai mulți părinți, care sunt deciși să nu-și mai trimită copiii la facultate la Cluj, tocmai pe fondul autorizării acestor parade care nu ar aduce niciun beneficiu municipalității.

Tudor Ionescu a făcut referire și la declarațiile viceprimarului Dan Tarcea, care anunța răspicat că nu va mai autoriza o asemenea paradă în oraș.

Un alt subiect de actualitate abordat a fost strategia națională de parenting a Ministerului Educației. Avocatul a semnalat că părinților li se vor spăla creierele prin cursuri în care e promovată susținerea homosexualilor.

Președintele Noii Drepte Cluj, Codrin Goia, a cerut primarului Emil Boc organizarea unui referendum local, prin care cetățenii să fie întrebați dacă mai doresc autorizarea acestei parade în oraș.

Peste 100 de clujeni au luat parte la protest, printre care s-au aflat și lideri locali ai Partidului România Unită.

Naționalistul Călin Mărincuș le-a transmis tuturor celor care se identifică prin alt sex în afară de masculin și feminin, „Rușine” pentru propaganda publică pe care o fac deși homosexualii nu au fost agresați în stradă în România.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Close