Stiri externe

Nou clip socant al Statului Islamic: Un copil decapiteaza un ostatic si ameninta America in engleza

Statul Islamic a dat publicitatii un nou clip de propaganda, in care un copil de culoare, care vorbeste in limba engleza, decapiteaza un rebel ostatic si ameninta America.

Nou-clip-socant-al-Statului-Islamic--Un-copil-decapiteaza-un-ostatic-si-ameninta-America-in-engleza
Adolescentul ameninta Statele Unite, acuzand ca i-au inarmat pe rebelii care lupta impotriva organizatiei teroriste in Siria, relateaza Daily Mail.

“O, America, astia sunt soldatii pe care i-ai inarmat si pe care ti-ai cheltuit banii sa lupte impotriva shariei islamice. Ii vom distruge cum am distrus (neinteligibil) din Irak. Nu poti scapa!”, spune copilul in clipul de propaganda, despre care se crede ca a fost filmat in orasul sirian Alep.

Baiatul precizeaza ca militantii ISIL isi vor intalni inamicii “pe dealurile din Dabiq”, un orasel sirian unde unii musulmani cred ca se va da batalia finala, apocaliptica, dintre ei si fortele occidentale.

Ostaticul, imbracat in costumul portocaliu specific inchisorii Guantanamo, ar fi un luptator al factiunii rebele Frontul Levantului, o coalitie care lupta impotriva teroristilor.

Barbatul este obligat sa dea un interviu in araba, inainte sa fie tarat printr-o padure si decapitat. In clipul de 17 minute, copilul il taraste pe barbat printre copaci si il forteaza sa ingenuncheze.

Apoi, baiatul ameninta America in limba engleza si, in cele din urma, ii taie gatul cu un cutit.

Nu este pentru prima data cand Statul Islamic foloseste un copil in clipurile sale de propaganda. Luna trecuta, intr-o astfel de productie a aparut un baiat britanic de doar patru ani, purtand insemnele ISIL.

Info Crestin

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 18

Close