Video

Norvegia nu ştie nimic! Ziariştii lor tac!

Gândiţi-vă că ar fi copiii voştri! Presa şi Barnevernetul norvegian trebuie să afle că ei nu sunt singuri!

Se pare că în Norvegia este linişte si nimeni nu stie nimic despre drama familiei Bodnariu. Doar noi între noi, o mică parte dintre romani, din tară şi diapora, cunoaştem lucrurile.
totalitarism

Am trimis mail-uri şi scrisori (felicitari de Craciun) la autorităţi. Am facut proteste în tară si străinatate. Dar Norvegia actionând ca un stat totalitar,  care  îşi rezervă dreptul de a controla viaţa familiei şi a decide ce este mai bine pentru copii, face totul pentru a ascunde lucrurile. Statul a creat Banevernetul căruia ia dat puteri absolute, iar această putere absolută corupe întotdeauna. Presa într-un astfel de stat (care posedă mulţi bani datorită rezervelor de petrol) este şi ea controlată prin puternică sponsorizare.

Norvegienii amagiţi de bunastarea lor, nu văd (şi nici nu ar recunoaşte) că ei sunt doar nişte pioni controlaţi să acţioneze „corect politic”, fără libertate de gândire, care trăiesc sub imperiul fricii şi de aceea acceptă toate aberaţiile gândirii seculariste, ateiste. Ei nu protestează nici cand proprii lor copiii sunt abuzaţi şi folosiţi pentru parade gay, lucru care le distuge inocenţa şi le perverteşte mintea. Tac de parcă” poliţia gandirii” orweliene ia îngenunchiat pe toţi şi nu îi interesează nimic decât propria bunăstare materială. Decât în confortul material al Norvegiei, mai bine mai sărac şi liber!
Un prieten care locuieste in Norvegia afirma aseară (28 decembrie 2015):
„In presa norvegiana nu scrie nimic concret despre acest caz. Doar pe cateva bloguri am gasit ceva si in ziarul crestin Dagen, care de fapt neaga ca copiii ar fi luati pe motive de indoctrinare religioasa. Asteptam si noi o reactie din partea lor, dar din nefericire sunt silentiosi”.
Veniţi să informăm noi presa norvegiană, bombardu-i fiecare dintre noi cu informaţii, cu poze de la proteste.  Scrieţi mesaje de protest în limba engleză, vă puteţi ajuta de google translate. Mai jos lista celor  mai citite ziare din Norvegia:

Citește și:  Șoc la metroul din Moscova: O femeie a scos un cap taiat de fetiță din geantă și a strigat “Allahu Akbar” (Video)

http://www.adressa.no/kultur/article8329899.ece

Multe adrese de mail de la diverse publicatii aici:https://marianagoron.wordpress.com/2015/12/30/publicatii-norvegiene-adrese-de-e-mail/

Aici 5 ziare de top cu adrese email:

5 ziare de top in Norvegia cu adrese e-mail la care puteti scrie: 1Adrsseavisen
E-post: webred@adresseavisen.no

2 Trønder-Avisa
redaksjonen@t-a.no

3 Byavisa (Trondheim)
E-post: tips@byavisa.no

4 Namdalsavisa
E-post til sentralbord: firmapost@namdalsavisa.no

5 Stjørdalens Blad:
Epost: redaksjonen@bladet.no

 

Aici sunati la Barnevernet si trimiteţi mailuri:
http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2015/12/daniel-bodnariu-am-sunat-la-barnevernet.html?m=1
Cred ca este recomandat ca mesajele la telefon sau pe mail sa fie scurte, ceva de genul:
„Please, stop torturing Bodnariu children keeping them away from their parents”.
„Tens of thousands of Romanians are affected by the enormous suffering of Bodnariu children , deprived of parental love and care, that can not be replaced by anything in the world”
La ziare trimiteţi informaţii cât mai ample, cu fotografii de la proteste, caricaturi cu Barnevernetul, videoclipuri despre mafia adoptiilor internaţionale. Cel mai citit ziar, astazi in Norvegia aici: http://www.dn.no/etterBors/2015/03/03/1106/50000-vgabonnenter-telles-ikke

De exemplu puteti trimite la ziare si intreba daca exista legatura intre barnevernet si documnetarele de mai jos ( Daca cautati gasiti multe documentare pe you tube):

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.755336677905793.1073741830.744234959015965&type=3

Puterea nelimitata a Serviciului de Protectie a Copilului (CPS) prezentată de Nancy Schaefer. Pentru curajul ei, aceasta doamna senator in SUA, a fost omorâtă:

Mai jos vedeti lucruri oribile cu furt de copii in toata Europa:

Citește și:  Julituri și vânătăi pe copiii familiei Bodnariu, în timp ce se aflau în custodia autorităților Protecției Copilului din Norvegia

Nebunia cu rapirea copiilor pentru profit prezenta peste tot in lumea „civilizata”; Ei o fac folosind fraza perfida: „Interesul superior al copilului„:

„Serviciile de protectie a copilului” distrugand copiii:

Protest in support of Marius and Ruth Bodnariu.

Publicată de Norway stop destroying families pe Sâmbătă, 19 decembrie 2015

Se pot lua multe de pe pagina: https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?fref=ts

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 16 =

Close