Informatii utile

Nominalizările filmului ‘Hacksaw Ridge’ demonstrează faptul că Hollywood trebuie să producă mai multe filme bazate pe credință

Nominalizat pentru a șasea oară la Oscar, filmul lui Mel Gibson, Hacksaw Ridge: Fără arme în linia întâi, trece peste stereotipurile de la Hollywood și demonstrează faptul că un film bazat pe credință poate să aibă succes și în afara comunității creștine. Filmul a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut și relatează istoria unui doctor creștin de armată aflat în cel de-al doilea război mondial, S.U.A, și care refuză să poarte arme pe câmpul de luptă dar reușește, într-un mod miraculos să salveze 75 de soldați din linia întâi. Filmul a fost nominalizat la 6 titluri Oscar, inclusiv pentru cea mai bună imagine.

Producătorul, Terry Benedict, a declarat că profilul plin de nominalizări demonstrează faptul că Hollywood are nevoie de astfel de inspirații în cinematografie.

,,Oamenii doresc să audă și să vadă astfel de istorii. Istorii bune, proaspete și ziditoare,” a declarat Benedict pentru portalul The Christian Post.

Anul trecut, lansarea filmelor Ben-Hur, Dumnezeu nu este mort: 2 și Miracole din Paradis, a demonstrat faptul că filmele bazate pe credință pot să concureze alături de celelalte filme de top. Cu toate acestea, deseori nu reușesc să rămână alături de cele mai apreciate filme în timpul sezonului de decernare.

Citeste mai departe pe: www.stiricrestine.ro

Citește și:  Aplicația InfoCrestin pentru Android

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 18

Close