Stiri externe

Netanyahu avertizeaza Europa cerandu-le sa nu primeasca imigranti: “Prin primirea refugiaților se deschide ușa teroriștilor”

Netanyahu a declarat ca Israelul nu va primi refugiati din Siria si din Irak pentru ca “prin primirea refugiaților se deschide ușa teroriștilor”.

140804-netanyahu-6a_331f7057e928be57589808f18e1187ff

Premierul israelian Benjamin Netanyahu avertizează statele europene care au deschis ușa imigranților și afirmă că astfel a fost deschisă ușa teroriștilor.

Liderul israelian avertizează despre pericolul “terorismului și a infiltraților” aflați printre refugiați.

Afirmațiile vin ca răspuns la apelurile opoziției din Israel pentru a interveni în cea mai gravă criză din Europa după cel de-al doilea război mondial.

Benjamin Netanyahu a respins apelurile opoziției din Israel și a reafirmat faptul că această acțiune va deschide ușile pentru teroriști.

“Israelul nu este indiferent față de tragedia umană a refugiaților din Siria și Africa”, a declarat Netanyahu în ședința cabinetului de duminică.

“Dar Israelul este o țară mică, o țară foarte mică, care nu are profunzime demografică și geografică, de aceea, trebuie să menținem controlul la frontierele noastre, atât împotriva imigranților ilegali cât și a terorismului.”

“Nu vom permite Israelului să fie scufundat de un val de imigranți ilegali și activiști teroriști”, a mai afirmat Netanyahu.

Israelul vrea să construiască garduri de sâmă ghimpară și chiar ziduri de beton la granița cu Iordania pentru a bloca intrarea în țară a imigranților ilegali.

fluierul.ro

Citește și:  Taiwanezii au votat în majoritate împotriva căsătoriei între persoanele de acelaşi sex

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 72 =

Close