Istoria Crestinismului

NASA anunță că profeția din Biblie legată de sfârșitul lumii se va adeveri !

Pământul va fi lovit de un asteroid ucigaș, o catastrofă ce a fost prezisă în scrierile biblice care vestesc sfârșitul lumii potrivit, ro.blastingnews.com

profetia-biblica-legata-de-sfarsitul-lumii_905963

Agenția spațială americană a comunicat faptul că un asteroid va lovi planeta noastră, iar catastrofa se va petrece așa cum este prevăzut în Biblie. Scriptura, în cartea Apocalipsei lui Ioan (8:8) vorbește despre îngerul care anunță omenirea de producerea unui eveniment dezastruos, când ”un munte de foc” a intrat în mare, iar o treime din aceasta s-a transformat în sânge, potrivit publicației CBN Europe.

Oamenii de știință au afirmat că un asteroid imens ar putea provoca numeroase cutremure devastatoare și valuri tsunami enorme, care au potențialul de a ucide milioane de oameni de pe pământ., însă totul rămâne un mister.

NASA cheltuiește milioane de dolari pentru a urmări în spațiu orice asteroid care zboară în apropierea planetei noastre. Ei susțin că în prezent Pământul este lovit în fiecare zi de 100 de tone de meteoriți.

În cartea ”Sfârșitul Epocii”, Pat Robertson, fondatorul grupului ”700 Club Host and CBN”, vorbește despre împlinirea profeției biblice legate de sfârșitul lumii. Un cercetător chinez  a avertizat, de asemenea, că există un asteroid colosal, care are o forță echivalentă cu 3 miliarde de bombe atomice.

 Acest corp denumit 2009 ES este apreciat a avea 15 km în diametru, el fiind găsit de astronomii de la Observatorul Purple Mountain din orașul Nanjing, China. Alți experți în domeniu admit faptul că ei nu au reușit să determine traiectoria asteroidului descoperit în spațiu.

Cu câtva timp în urmă, agenția spațială din SUA a avertizat în legătură cu riscurile enorme privind posibilele impacturi ale asteroizilor asupra Pământului. NASA a cerut, de asemenea, comunității internaționale să investească bani și resurse în găsirea celor mai bune metode de apărare contra unor asemenea lovituri catastrofale provenite din spațiul cosmic.

Citește și:  Autorităţile au interzis accesul pe vârful Bugarach, considerat refugiu în faţa Apocalipsei

Chiar și consilierul lui Barack Obama, John Holdren a anunțat recent, în cadrul unei reuniuni științifice desfășurate la Centrul Goddard al NASA, că Terra nu este pregătită, în cazul în care un asteroid gigantic ar lovi catastrofal planeta noastră.

Experții internaționali au adus în discuție și ultimele două cazuri, când asteroizii au atins pământul, în ultimele secole: evenimentul de la Tunguska și explozia de la Chelyabinsk, din Rusia.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 53

Close