Stiri externe

Musulmanii violează şi omoară un adolescent creştin. Poliţia înregistrează decesul „din cauze naturale” pentru că creştinii sunt „blestemaţi”.

zeeshan-masih

Un băiat de 14 ani, Zeeshan Masih, în vizită la ferma de vite a unchiului său, este găsit mort într-un copac. Deşi dovezile medicale arată clar că acesta a fost violat şi apoi ucis, poliţia înregistrează decesul ca fiind un infarct. De ce, care este situaţia creştinilor în Pakistan?

Ne răspunde, în legătură cu acest incident şi cu soarta creştinilor şi a altor minorităţi religioase din Pakistan, Wilson Chowdhry, preşedinte al Asociaţiei Creştine Britanico-Pakistaneze:
Caracterul brutal al crimelor împotriva creştinilor din Pakistan este rezultatul vulnerabilităţii lor şi al minţilor deformate care se dezvoltă în naţiune. Nivelul violurilor, sodomiei şi omorurilor din Pakistan au atins cote fără precedent. Creştinii şi alte minorităţi sunt o ţintă naturală dat fiind faptul că ei sunt privaţi  de drepturi prin chiar legile şi statutele ţării, care le oferă un statut de cetăţean de gradul 2. În principal, creştinii sunt săraci, analfabeţi şi au un statut de paria, care culminează cu refuzul ajutorului din partea autorităţilor atunci când aceste este cerut. Niciun pachet de legi nu va schimba vreodată o concepţie adând înrădăcinată cum că creştinii sunt blestemaţi- astfel că crimele împotriva lor vor continua, iar justiţia va da greş de fiecare dată.
“Faisalabad: Christian teenager murdered after being sodomized!,” by Wilson Chowdhry, British Pakistani Christian Association, September 16, 2016 (thanks toThe Religion of Peace):

Sursa: solidaritateeuropeana.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 21

Close