Stiri externeVideo

VIDEO:Moment dramatic in India: Statuia unui zeu hindus s-a prabusit peste multime, in timpul unei procesiuni

„Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai de jos decat pamantul.” (Exodul 20: 4).

Fără titlueere

O imensa statuie a unuia dintre cei mai cunoscuti zei hindusi a fost distrusa dupa ce s-a prabusit sub ochii multimii adunate pentru a i se inchina.

Zeul hindus Ganesha, care are un corp uman cu patru brate si cap de elefant, se afla intr-o procesiune pentru comemorarea unui eveniment religios din orasul indian Hyderabad.
Totul a decurs normal pana in momentul cand statuia a inceput sa se aplece intr-o parte, iar in cele din urma s-a prabusit la pamant.
Oamenii au incercat sa paraseasca locul respectiv scotand strigate de panica, asa cum se poate vedea in video-clipul postat pe YouTube.

Aparent, idolul s-a incurcat de cablurile electrice, iar in momentul cand unii oameni au incercat sa descalceasca statuia, aceasta a cazut peste multimea inconjuratoare.

Ganesha, zeul hindus al intelepciunii si succesului, se bucura in fiecare an de o procesiune la care participa numerosi adoratori ai sai, relateazaAcontecer Cristiano via afirmativ.com

Dupa accident, o persoana a fost ucisa in timp ce altele au fost ranite, fiind transferate la un spital. Statuia a fost distrusa, iar traseul procesiunii nu a mai putut fi urmat asa cum cere traditia hindusa.

Citește și:  Un tanar american a incercat sa-l ucida pe Papa Francisc, in numele Daesh
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3

Close