Stiri externe

Moartea islamică nu alege: Elin Krantz era o multiculturalistă

Oribila crimă, pe care o puteţi vedea în imaginea de mai jos, a avut loc în Suedia. Elin Krantz era o membră a unui grup de facebook „Iubim diversitatea” , se autodenumea „multiculturală” şi un susţinător al imigraţiei în Suedia a celor din lumea a treia.

rapekill

Sunt opţiuni care, probabil, s-au schimbat în acele câteva minute pe care le-a avut până să fie ucisă cu brutalitate. Dar, din păcate pentru ea, prea târziu.În ziua morţii sale, Elin se găsea în acelaşi tramvai cu ucigaşul ei, către împrejurimile Hisingenului.

La puţin timp după aceea, Elin a fost găsită violată şi ucisă. Ucigaşul, un african de 23 de ani, despre care se presupune că a trăit şi în SUA, a fost arestat destul de repede şi a fost acuzat de crimă  cu viol agravant.

Acest caz ar fi trebuit să fie unul exemplar pentru simpatizanţii şi susţinătorii migrării masive. Din păcate, nu a fost. Feministele suedeze au ieşit ulterior în public şi şi-au declarat dragostea pentru violatori şi ura faţă de rasişti. Pentru ele şi pentru toate celelalte femei ale Europei să ne rugăm lui Dumnezeu sa nu se producă islamizarea Europei.

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com

Tags

Informatii similare

4 Comments

  1. Nu va sustineti ideile si preferintele politice cu minciuni. In stirile suedeze nu e precizata religia criminalului, ci doar nationalitatea: etiopiana. Iar populatia majoritara din Etiopia e crestina, sunt ortodocsi copti. Iar numele criminalului (Ephrem Yohannes) apare in Biblie – Efraim, fiul lui Iosif, apoi in crestinism Sf. Efrem Sirul, St. Efrem cel Nou).

  2. Ar trebui sa va fie rusine pentru ce mizerii scrieti aici si spalati oameni pe creier! Ce legatura are faptul ca fata asta lupta pentru drepturile egale ale oamenilor indiferent de rasa lor, ca e anti-rasistă…. Oameni buni daca voi va autoconsiderati crestinism atunci e o problema. Un om care il iubeste pe Dumnezeu, isi iubeste si aproapele iar fata asta exact asta facea, isi iubea aproapele si lupta pentru drepturile omului. Omul. Da, omul, toti suntem oameni….stiati? Ar trebui sa ne uinim fortele nu s a aruncam cu noroi intre noi. Halal crestinism ce sunteti voi! Eu! Eu ar trebui sa ma rog pentru voi, pentru ca dragostea pe care Dumnezeu ne-o oferă tuturor, voi nu o cunoasteti nici pe varful degetului. Voi nu iubiti…Voi judecati orbește şi prost. Sper sa va ierte Dumnezeu, ca mare păcat faceti. Din cauza oamenilor ca voi totul e haos..dezbinatori de oameni ce sunteti 🙂

  3. Prima oara cand dau dreptate unui site crestin.
    Stirea nu e despre religia criminalului ci despre etnia lui. In fine, astfel de cazuri ma fac sa mi doresc sa am 10 copii si pe toti sa-i cresc cu convingerile mele: profund anticomuniste, nationaliste si crestine (desi nu ma consider crestin, mai degrabă agnostic, dar aceasta este cultura cu care ma identific)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

Close