Stiri externeVideo

Miracolul din Vinerea Mare în 2012: un avion s-a izbit de un bloc și nu au existat victime

S-a intamplat in Vinerea Mare. Un avion al marinei SUA s-a izbit de un bloc din Virginia Beach , intr-o zona dens populata. Accidentul nu s-a soldat cu morti si nimeni nu a fost grav ranit. Dupa sase ani, oamenii inca il considera un miracol de Paste.

Era Vinerea Mare, putin trecut de pranz. Vacanta de Paste tocmai incepuse pentru copiii din Virginia Beach , cand s-a intamplat ceva neprevazut.

„Am simtit o vibratie in aer.”,

A fost un avion militar care a avut dificultati tehnice imediat dupa decolarea de pe aeroportul militar Oceana Naval Air Station. S-a prabusit intr-un cartier de blocuri, Mayfair Mews, un cartier rezidential cu o populatie densa.

Cei doi membri ai echipajului s-au catapultat la 15 metri de sol.

„Am vazut pilotul care zacea pe jos. Culcat pe o parte, cu mainile ridicate si legat de parasuta care a ramas blocata pe acoperisul acelei cladiri. Am taiat cablurile si l-am dezlegat de parasuta. L-am ridicat si l-am dus departe de flacari, in acea parcare. Fumul negru si dens a inceput sa se apropie de acoperis si, in cateva minute, focul a cuprins zona aceasta.”

Dupa ce fumul negru s-a ridicat de la locul prabusirii avionului, un echipaj de salvare a fugit la fata locului. Toti se asteptau la ce e mai rau.

Citește și:  Creşte numărul femeilor răpite şi convertite forţat în Egipt

Pe vremea aceea, Earl Mawyer era administratorul cartierului Mayfair Mews. Era la iesirea din oras cand a auzit de accident. Imediat a inceput sa se roage pentru chiriasii sai, a apelat imediat la Dumnezeu.

https://alfaomega.tv

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Close