Stiri externe

Ministru german sugerează ca nemțoaicele să se culce cu imigranții: Dacă inchidem porțile în fața refugiaților, Europa va duce la „cosangvinizare si degenerare”

Ministrul german de Finante a declarat ca inchiderea portilor Europei in fara migrantilor va duce la „cosangvinizare si degenerare”. Astfel sugerează ca nemțoaicele să se culce cu imigranții. El spune ca, in Germania, musulmanii au contribuit la cresterea „diversitatii”.

Imigrantii din Orientul Mijlociu si din Africa de Nord vor face Europa mai rezistenta, a declarat ministrul Wolfgang Schaeuble pentru Die Zeit.

„Izolarea este cea care ne-ar putea distruge, ne-ar putea duce pe toti catre degenerare. Pentru noi, musulmanii din Germania au contribuit consistent la deschiderea si diversitatea noastra. Uitati-va la atreia generati de turci, in special la femei. Este un potential urias pentru inovatie”, a subliniat ministrul.

Comentariile ministrului, venite in sustinerea politicii privind migratia a cancelarului Angela Merkel, au starnit controverse in Germania. Pe retelele sociale, afirmatiile lui Schaeuble au fost comparate cu cele ale presedintelui turc Recep Erdogan, care a spus ca parlamentarii turci din Germania au „sangele viciat” pentru ca au votat in favoarea recunoasterii genocidului armean.

immigration_greece_turkey_580138_52934700

NapocaNews

Citește și:  Viktor Orban: Imigraţia, principala cauză a creşterii ameninţărilor teroriste din Europa
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5

Close