Informatii Crestine

Mina Ianovici – Răspuns privind acuzaţiile aduse lui Florin Ianovici

Întrucât în ultimele zile soţul meu, Florin Ianovici, a fost denigrat grosolan pe net, iar unii şi-au permis să vorbească în numele meu, analizându-mi poeziile într-un mod în care nu ştiu dacă prevalează răutatea sau prostia, mă văd nevoită să spun câteva cuvinte pe această temă.

Pentru cei care vor sa-l sustina pe fratele Florin Ianovici o pot face aici:

Fără titlu

screen-shot-2013-12-17-at-4-01-57-pm

Eu şi soţul meu ştim de acest material audio încă de acum aproape 3 ani, când a fost ticluit şi înregistrat cu scopul de a fi folosit de oameni care se pretează dureros la aşa ceva.

Cea care spune o poveste învăţată, pe care nu şi-a asumat-o niciodată, nu a recunoscut-o niciodată, nu este decât un pion. Importanţi sunt „greii” din spatele ei, care au pus-o să spună ceea ce a spus, cei care au încercat şi încearcă să îşi rezolve pe seama ei diverse ambiţii.

Deşi cunosc firul real al acestei făcături destul de amănunţit şi interesele din spatele ei, împreună cu Florin am decis să nu vorbim public despre ele. Peste toate judecăţile rămâne judecata divină.

Toţi căutăm să dăm sens vieţii noastre, să lăsăm ceva în urmă, acolo unde Dumnezeu ne-a pus, ca nu cumva la moartea noastră lumea să devină un loc mai bun, pentru că a mai plecat un om rău. Însă unii au făcut din a-i ataca pe alţii sensul vieţii lor, trăiesc ca să murdărească, „justiţiari” cu o „pică universală”. Urăsc tot, fără discriminare. Ei nu au un interes anume, aruncă cu noroi în general, în tot ce se poate. Aceştia sunt „pioni  neliniştiţi”, de neliniştea cărora profită alţii. Hai să ne punem cu toţi întrebarea principală:  cine le furnizează în permanenţă materiale  şi de ce?

Nu înţeleg de ce un învrăjbit al sorţii îşi permite să scrie un car de minciuni despre mine, cumva în numele meu, ca să lovească în Florin. Am remarcat în materialele scrise  ideaţie delirantă, specifică anumitor probleme psihiatrice.

Nu îmi place să spun asta, pentru că e un lucru al sufletului meu şi aş fi vrut să nu devină public: Florin este omul pe care îl iubesc şi îl respect cel mai mult. Dacă el nu ar mai fi, aş prefera ca Dumnezeu să pună punct vieţii mele în următoarea secundă. De când ne-am cunoscut ne-am iubit enorm, ne-am respectat, ne-am înţeles şi ne-am simţit favorizaţi de Dumnezeu că ne avem unul pe altul.

Am trăit împreună un car de bucurii şi un car de necazuri, toate ne-au apropiat mai mult.

Citește mai mult pe: http://newsnetcrestin.blogspot.ro

 

florin

 

Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Răzbunarea este a Domnului,
    Eu cred ca revenirea lui Isus Hristos Domnul nostru este aproape deaceea diavolul da târcoale ca un leu dar menționez ca cel ce este în noi copii și urmașii lui Media printre care și preaiubiti fr Florin și fam sa este mai Tare ca cel cei în lume,frate Florin țin sa cred ca ești tare în Hristos vei birui vei călca toate năpârlire și puii de vipera,dacă stai treaz și nu dai voie niciunui lucru lumesc sa te rapuna,MARANATA,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 47

Close