Stiri externe

Medvedev: Printre refugiații din Europa sunt mii de criminali. Începe numărătoarea inversă. Vor acționa ca niște roboți

Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a calificat drept “pur si simplu stupida” politica europeana de primire a migrantilor promovata de cancelarul Angela Merkel, intr-un interviu acordat cotidianului economic german Handelsblatt ce apare vineri.

Medvedev

“Este pur si simplu stupid sa deschizi larg portile europene si sa-i inviti pe toti cei care aspira sa vina la voi”, a declarat premierul rus, noteaza AFP.

“Politica europeana in domeniul migratiei este un esec total, iar acest lucru este absolut groaznic. Oare nu se putea ghici ce o sa se intample, in urma cu cativa ani? Aveti analisti prosti?”, s-a intrebat Medvedev.

“Aveti acum sirieni si oameni din tari vecine cu Siria”, a mai spus el. “Cine sunt acesti oameni? Exista desigur printre ei oameni saraci izgoniti de razboi. Ce vor? Sa supravietuiasca dar de asemenea ajutoarele financiare ale UE”, a notat Medvedev.

Potrivit lui Medvedev, “printre acesti oameni exista de asemenea multi – poate sute sau chiar mii – criminali veniti in Europa cu o misiune si incepe numaratoarea inversa. Acum, ei asteapta sa fie chemati si apoi vor actiona ca niste roboti” impotriva Europei.

Medvedev nu o ataca direct pe Angela Merkel, ci Germania, care a primit numai ea singura in 2015 mai mult de un milion de solicitanti de azil, situatie ce provoaca critici crescande la adresa cancelarului în tara sa.

Citește și:  O biserica adventista din Jamaica a inaugurat prima clinica mobila pentru nevoiasi. Liderii politici si religiosi au apreciat initiativa

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 42

Close