Stiri externe

Medvedev: Printre refugiații din Europa sunt mii de criminali. Începe numărătoarea inversă. Vor acționa ca niște roboți

Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a calificat drept “pur si simplu stupida” politica europeana de primire a migrantilor promovata de cancelarul Angela Merkel, intr-un interviu acordat cotidianului economic german Handelsblatt ce apare vineri.

Medvedev

“Este pur si simplu stupid sa deschizi larg portile europene si sa-i inviti pe toti cei care aspira sa vina la voi”, a declarat premierul rus, noteaza AFP.

“Politica europeana in domeniul migratiei este un esec total, iar acest lucru este absolut groaznic. Oare nu se putea ghici ce o sa se intample, in urma cu cativa ani? Aveti analisti prosti?”, s-a intrebat Medvedev.

“Aveti acum sirieni si oameni din tari vecine cu Siria”, a mai spus el. “Cine sunt acesti oameni? Exista desigur printre ei oameni saraci izgoniti de razboi. Ce vor? Sa supravietuiasca dar de asemenea ajutoarele financiare ale UE”, a notat Medvedev.

Potrivit lui Medvedev, “printre acesti oameni exista de asemenea multi – poate sute sau chiar mii – criminali veniti in Europa cu o misiune si incepe numaratoarea inversa. Acum, ei asteapta sa fie chemati si apoi vor actiona ca niste roboti” impotriva Europei.

Medvedev nu o ataca direct pe Angela Merkel, ci Germania, care a primit numai ea singura in 2015 mai mult de un milion de solicitanti de azil, situatie ce provoaca critici crescande la adresa cancelarului în tara sa.

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 29

Close