FamilieStiri interne

Marșul pentru FAMILIE 2016 va avea loc la Iași: Normalitatea este familia având la bază căsătoria dintre un bărbat și o femeie

Asociația Familia Tradițională, Departamentul Pro Vita organizează Marșul pentru Familie 2016 pe 12 iunie, în Parcul Copou din Iași.

Marșul pentru Familie este un proiect organizat în parteneriat cu Asociația Familia Tradițională, prin care se dorește evidențierea faptului că familia este cel mai important grup social care influențează în mod esențial formarea omului și, implicit, procesul de dezvoltare al societății.

Starea de normalitate a societății este direct proporțională cu starea de normalitate a familiei. Iar normalitatea este familia având la bază căsătoria dintre un bărbat și o femeie, afirmă organizatorii: “Ne implicăm și susținem Familia: bărbatul, femeia și copiii”.

Românii sunt invitați să sosească în Parcul Copou la ora 16.00, de unde se va pleca în marș, de la pra 17.00, pe traseul: Parc Copou – Universitatea „Al. I. Cuza” – Fundație – Piața Unirii – Primărie – Capătul b-dului Ștefan cel Mare și Sfânt. Evenimentul se va încheia cu un spectacol, potrivit provitaiasi.ro.

La prima ediție, Marsul pentru Familie a avut peste 6.500 de participanți care au tras un semnal de alarmă asupra faptului că familia tradițională trebuie protejată.

Sursa: www.activenews.ro

Citește și:  Ce fel de educație SEXUALA propun copiilor noștri Președintele si guvernul

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 11 =

Close