FamilieStiri interne

Marșul Normalității! Participanții susțin familia tradițională, valorile creștine, referendumul Coaliției pentru Familie și pe Donald Trump

În jur de 150 de persoane au participat sâmbătă la „Marșul Normalității” în Capitală pentru susținerea „familiei normale”, manifestație organizată de partidele Noua Dreaptă, România Mare şi România Unită, care formează împreună Blocul Identităţii Naţionale în Europa (BINE). Manifestații au scandat „România nu-i Sodoma”, „Salvăm, salvăm familia normală”, „Legea divină, familia creştină”, „România, ţară ortodoxă”, „Bucureştiul nu-i Sodoma”.

Participanții  au plecat din Piaţa Victoriei, unde au rostit o rugăciune, către Patriarhie. Oamenii au adus cu ei o fotografie cu preşedintele SUA, Donald Trump, pe care scria „Sunt pentru căsătoria tradițională. Sunt pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie” și acuză Curtea Constituţională de tergiversarea deciziei privind căsătoriile homosexuale.

În faţa Patriarhiei, cei trei preşedinţi ai partidelor organizatoare a manifestaţiei au ţinut discursuri prin care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de Curtea Constituţională şi faţă de Parlament pe care le acuză pentru tergiversarea unei decizii privind căsătoriile homosexuale.

Marşul a fost programat pe traseul Piaţa Victoriei – Bulevardul Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Bulevardul Magheru – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Bulevardul I.C. Brătianu – Strada Halelor – Splaiul Independenţei – Aleea Dealul Mitropoliei.

Președintele Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a insistat că nu protestează ”împotriva diversității, ci pentru normalitate, pentru familia naturală, pentru familia normală, pentru familia creștină, pentru familia tradițională formată dintr-un bărbat și o femeie”.

”Organizăm Marșul normalității pentru al 13-lea an consecutiv. Anul acesta nu doar Partidul Noua Dreaptă organizează, sunt alături de noi și Partidul România Unită (PRU) și Partidul România Mare (PRM), deci trei partide extraparlamentare, trei partide creștine. Acest marș spune un ”nu” hotărât căsătoriilor între persoane din același sex și tentativelor de legalizare a adopțiilor de către cuplurile de homosexuali. Aceste revendicări intră într-o contradicție flagrantă cu legislația română în domeniu”, a mai afirmat Ionescu pentru B1.ro.

El a mai spus că Parlamentul practic și-a bătut joc de cele trei milioane de români care au semnat pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, pentru că fiecare dintre cele două Camere și-au pasat de la una la alta această lege.

Tudor Ionescu a acuzat PSD, ALDE și PNL că au promis organizarea referendumului în luna aprilie și nu s-au ținut de cuvânt.

”Rușine, deci, parlamentarilor români care și-au bătut joc de cei trei milioane de români!”, a conchis președintele Noua Dreaptă.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 38

Close