Stiri externe

Marea Britanie nu mai este considerată țară creștină. Ateii trebuie să conviețuiască cu imamii musulmani care aplică Sharia în marile orașe

Se apreciază că numărul reprezentanților bisericii tradiționale ar trebui să scadă considerabil, iar locurile libere să fie luare de imami, rabini, pastori. Marea Britanie nu mai este o țară creștină și trebuie să înceteze să mai acționeze ca atare, se arată într-un raport al comisiei conduse de baronesa de Butler-Sloss, scrie The Guardian preluat deB1TV.

Londra-Islam-Proteste

Raportul arată că în Marea Britanie s-au remarcat mai multe trenduri în ultimii ani: Creșterea numărului de oameni cu credințe și identități non religioase, scăderea numărului de oameni afiliați creștinismului, astfel anglicanii nemaifiind majoritari și creșterea numărului ce sunt afiliați religioși, dar nu sunt creștini.

Comisia de Religie și Credințe în Viața Publică consideră, de asemenea, că școlile religioase provoaca “diviziuni sociale” iar selectarea copiilor pe criterii religioase ar trebui eliminată, dar și că numărul reprezentanților Bisericii Anglicane în Camera Lorzilor ar trebui să scadă considerabil, iar locurile libere să fie luare de imami, rabini, pastori și reprezentanți ai unor religii non-creștine.

Raportul este aspru criticat de reprezentanții Bisericii Anglicane. Aceștia acuză o sabotare din partea umaniștilor.Ateii vor fi nevoiți pe viitor să trăiască alături de imammii musulmani care aplică Sharia în marile orașe. Ateii prin politica secularizantă au contribuit la înlocuirea creștinismului cu semiluna islamică. Sperăm să nu fie persecutați de musulmani.

Citește și:  ”Germanistan”! Discursul Angelei Merkel de Anul Nou, subtitrat în arabă să înțeleagă și refugiații musulmani
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Close