Activitate caritativa

Manny Pacquiao va oferi 150 de locuinte saracilor fara adapost: Sper sa aiba grija de aceste proprietati si sa nu le vanda

Boxerul filipinez Manny Pacquiao este campion mondial la box la mai multe versiuni si categorii, castigand de-a lungul carierei sale sportive o mare suma de bani.

manny-pacquiao-christian-church02

Dupa incheirea carierei sportive in anul 2012, Pacquiao a decis sa lase in urma viata din lume si sa-L urmeze pe Isus. El a initiat in ultimii ani o serie de proiecte precum ridicarea unei mega biserici, a unei institutii de invatamant pentru copiii nevoiasi, deplasarea in inchisori pentru a se ruga impreuna cu oamenii aflati in spatele gratiilor sa.

Recent, fostul boxer a investit o suma din banii proprii, ca si in cazul celorlate proiecte, pentru a cumpara 150 de case pentru a le oferi saracilor care nu au un acoperis deasupra capului.

Proiectul cunoscut sub numele de „PacMan Village” va fi gata in luna februarie a anului 2016, consemneaza PhilBoxing.com, citat de Actualidad Cristiana via afirmativ.com

„Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca tot ceea ce am astazi este un dar primit de la El. Le ofer cu dragoste oamenilor nevoiasi aceste case pentru a-i ajuta si a le face viata un pic mai buna. Sper sa aiba grija de aceste proprietati si sa nu le vanda”, a declarat Pacquiao.

Fostul boxer a declarat in nenumarate randuri in mod deschis ca este crestin si se comporta ca atare, deoarece poarta in inima cuvintele apostolului Pavel din Evrei 13:16 – „Si sa nu dati uitarii binefacerea si darnicia; caci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Ii plac.”

Citește și:  Un Crăciun din darurile tale

Pentru viitor, Pacquiao planuieste sa construiasca un numar de 600 de case pentru a le oferi oamenilor nevoiasi.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 10

Close