Stiri interne

Mai multe ong-uri protestează în fața MAE împotriva pactului pentru imigrație

Mai multe organizații non-guvernamentale au anunțat că pe 22 noiembrie vor protesta în fața Ministerului de Externe, anunță un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

La finalul protestului, organizațiile vor înainta un memoriu Ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu. În comunicat se arată că semnarea „Pactului Global privind Migrația” încalcă Legea Supremă a Țării, Constituția și că ar avea consecințe nefaste asupra României.

„În primul rând, vrem să atragem atenția asupra faptului că semnarea Pactului Global privind Migrația, ar încălca în mod flagrant Constituția României. Aceasta specifică:
„România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil”. (Art.1, alin.1)
„Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”.(Art. 3, alin. 4)
În afară de asta, o serie de state din Europa – Austria, Croația, Polonia, Cehia, Bulgaria – plus SUA și Australia, au declarat că se retrag din acest Tratat și nu vor semna Pactul Global privind Migrația.

Suntem alături de aceste state!

Ca români, europeni și creștin-ortodocși suntem profund conștienți de consecințele nefaste asupra noastră ca popor și ca stat național, suveran și independent, pe care le-ar putea avea semnarea și asumarea de către reprezentanții noștri a acestui Pact”, se arată în declarație.

Mai mult, semnatarii consideră că prevederile pactului constituie înlesniri spre inginerii sociale.

Citește și:  ZIUA ÎN CARE VOM MURI… ȘI AU MURIT…

„Avertizăm că înlesnirile create de această Convenție se constituie într-o inginerie socială globală de disoluție a popoarelor europene. Aceste experimente cu populații duc la un dezastruos amestec genetic și religios.

Noi românii nu suntem islamofobi. Dar, privind la efectele pe care această migrație le-a avut asupra altor state occidentale (Germania, Suedia, Belgia, Olanda, Franța etc) realizăm simplul adevăr: acela că migrația islamică nu are șanse de integrare în nici un popor gazdă. Este suficient să privim la buletinele de știri din țările de mai sus, la crime, la războaie stradale, la crasa nesupunere civică, la violențele contra poliției, la impunerea Sharia în suburbiile și cartierele islamice din atâtea și atâtea orașe europene, la violuri în masă etc, cât să realizăm că așa zisul multiculturalism (melting-pot), așa cum este el invocat de cercurile marxiste, nu este decât o imensă ipocrizie. Menirea acestei ipocrizii este visul marxiștilor dintotdeauna: destructurarea națiunilor într-un ghiveci internaționalist ușor de guvernat”, notează ei.

Organizațiile semnatare cer ca România să se alăture Poloniei, Austriei, Israelului, Statelor Unite și celorlalte state care refuză ratificarea acestui pact. Semnează:

Asociația Noua Dreaptă
Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe
Fundația Ion Gavrilă Ogoranu
Asociația Gogu Puiu
Asociația Pro Consumatori
Asociația Scut Botoșănean
Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public
Asociația pentru Revigorarea Tradiției

Citește și:  CETĂŢEAN TURC DE 59 DE ANI CONDAMNAT PENTRU ACŢIUNI VIOLENTE CU CARACTER SEXUAL ASUPRA UNUI MINOR

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 47

Close