FamilieStiri interne

Lovitură pentru lobby-ul LGBT : Guvernul României a anunțat că NU susține căsătoriile homosexuale: Încalcă bunele moravuri

Miercuri, în cadrul ședinței Curții Constituționale care a dezbătut excepția de neconstituționalitate ridicată de doi homosexuali privind prevederea din Codul Civil care afirmă căsătoria ca fiind doar uniunea dintre un bărbat și o femeie, a fost făcut public și punctul de vedere al Guvernului condus de Dacian Cioloș.

Deși în Guvern sunt mai multe persoane asociate cu susținerea, măcar indirectă a căsătoriilor între persoane de același sex, în punctul de vedere depus la CCR, Executivul a fost împotriva excepției depuse de cei doi homosexuali, invocând ordinea socială, respectiv bunele moravuri și s-ar nesocoti importanța căsătoriei în societate.
Societatea românească nu este pregătită să accepte relații de acest tip, a mai susținut documentul instituției conduse de premierul Cioloș.
Lovitură pentru lobby-ul LGBT : Guvernul României a anunțat că NU susține căsătoriile homosexuale: Încalcă bunele moravuri

Citește și:  Papa Francisc despre HOMOSEXUALI: „Sunt copiii Domnului și au dreptul la familie”
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

Close