Stiri externe

Lidia Drăgescu, românca moartă după ce s-a aruncat de pe o balustradă, într-o catedrală din Marea Britanie, a lăsat două scrisori de ADIO. Ce a făcut-o să recurgă la cumplitul gest

Lidia Drăgescu, o româncă în vârstă de 23 de ani, din Romford, Essex, a murit după ce a căzut peste o balustradă, în interiorul unei catedrale, aflată la o înălţime care putea măsura şapte autobuze în lungime. Autorităţile londoneze au confirmat faptul că tânăra i-a lăsat o scrisoare de adio mamei sale, potrivit Daily Mail.

Lidia Drăgescu avea două scrisori de adio scrise în limba română, găsite de poliţişti în mâna fetei, după ce aceasta s-a aruncat de la înălţime. Părinţii tinerei au primit biletele la scurt timp după ce au fost anunţaţi de nefericitul incident.

Primul bilet era adresa mamei ei, Isabela, şi îşi cerea scuze pentru faptul că o supără în acest fel.

”Mamă, îmi pare tare rău că te supăr în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, mă aflu într-un loc mai bun.

Am făcut asta pentru mine, să scap. Tot trecutul şi tot prezentul îmi provoacă atât de multă durere.

Va fi greu fără mine o perioadă, dar, mai târziu, veţi fi mai bine. Gândiţi-vă la mine că sunt bine acum.

V-am spus cât de mult vă iubesc.

Imi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi abia aştept să văd ce este de partea cealaltă.

Citește și:  Papa Francisc îi îndeamnă pe creștini să se roage pentru guvernanţi și să nu-i mai jignească

Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi.
Vă mulţumesc pentru tot”

De asemenea, tânăra a lăsat şi o scrisoare pentru cei care au asistat la căderea ei în gol: “Pentru toţi cei care m-au văzut aşa, îmi pare rău, oamenii nu trebuie să vină aici şi să vadă un cadavru. Îmi pare rău că vedeţi această imagine urâtă, vă rog să vă bucuraţi de vieţile voastre.”

Tănăra, care se afla la Galeria “Whispering”, în interiorul Catedralei Sfântul Paul, în momentul în care s-a produs tragicul incident, era descrisă drept “un suflet dintr-o altă lume” de către familia sa îndurerată, transmite dailymail.co.uk.

“Frumoasă şi inteligentă”, Lidia Drăgescu, în vârstă de 23 de ani, din Romford, Essex, a căzut de la o înălţime de 30 de metri, în faţa turiştilor aflaţi, la acel moment în catedrală, după ce s-ar fi urcat pe bara de siguranţă plasată la nivelul balustradei, de unde a căzut.

Mama tinerei a povestit despre ultima dată când a văzut-o în viaţă, chiar în dimineaţa incidentului.

“Când a plecat la ora 9 din casă ea mi-a spus ” pa mamă”, apoi eu i-am dat binecuvântarea, cum fac de obicei. A luat autobuzul 25 spre St Paul’s. I-am trimis un mesaj să o întreb ce e în neregulă, eram îngrijorată. Asta s-a întâmplat pe la ora 11:00. Ea nu rata de obicei apelurile sau mesajele mele, însă acum nu a răspuns”, a povestit femeia.

Citește și:  Pakistan. Avocaţii creştini: abolirea legii blasfemiei

Era fascinată de criminali şi îl citea pe Dan Brown, a mai spus mama Lidiei. Tânăra era foarte puternică şi făcea multe pentru ea însăşi.

“I-a iubit pe Dumnezeu, când intra într-o cameră toţi ochii erau pe ea, dar nu avea prieteni. Dacă numai cineva mi-ar putea spune de ce a făcut asta. Dar eu o simt încă, ea este aici cu noi, nu ne poate părăsi”, a completat mama fetei.

mediafax.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 93

Close