Stiri interne

Lidia Buble si Răzvan Simion : “La noi va fi mai întâi botezul şi abia apoi nunta”.

Acum, după mai bine de doi ani petrecuţi unul lângă altul, planurile celor doi trec la alt nivel şi se pare că au vobit deja despre căsătorie. Răzvan este pregătit nu doar s-o ia de soţie pe Lidia Buble, ci să se şi convertească la religia ei.

“La noi va fi mai întâi botezul şi abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiţi la botezul copilului, va fi botezul meu şi apoi nunta”, a declarat Răzvan Simion pentru revista Unica.

Şi Lidia Buble este la fel de deschisă atunci când vine vorba de nuntă: „El trebuie să vină să mă ceară de soţie înainte, de la mama şi de la tata şi… apoi vedem.”

În ciuda faptului că acum au o relaţie de invidiat, Răzvan nu a fost întotdeauna impresionat de Lidia Buble, iar atunci când s-au cunoscut  prezentatorul emisiunii matinale nu ştia nimic despre cântăreaţă.  „Nu ştiam nimic. La mine în emisiune debutează foarte mulţi, gândeşte-te că eu am 280 de ediţii pe an, şase invitaţi pe zi. Ea era încă o fată blondă care cântă, speriată de bombe. Noi ne băteam să găsim nişte bilete la un concert al lui Michael Buble în perioada aceea, deci când am şi văzut că o cheamă Lidia Buble mi-am zis: „Pe bune? Perfect, şi pe mine mă cheamă Clapton!“.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 22

Close