Stiri interne

Lia Olguța Vasilescu a REFUZAT să depună jurământul cu MÂNA PE BIBLIE!

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a refuzat în timpul ceremoniei de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni să rostească jurământul în timp ce ține mâna pe Biblie.

Conform procedurii, fiecare ministru trebuie să țină mâna pe Biblie în timp ce rostește jurământul de credință depus în fața președintelui.

Un alt aspect demn de remarcat a fost la ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Deși este de religie musulmană, Shhaideh a rostit jurământul cu mâna pe Biblie.

Un alt moment inedit de la ceremonie a avut-o în prim plan pe Ana Birchall, cea care și-a făcut cruce de 4 ori după ce a depus jurământul. De asemenea, ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, a scăpat pixul pe jos în timpul ceremoniei, scrie stireazilei.com.

lia-olguta-vasilescu-refuzat-juramant-biblie

Citește și:  Se desfac ițele din jurul pastorului Florin Ianovici

Informatii similare

un comentariu

  1. Si ce are ca nu a depus juramantul cu mana pe Biblie? Daca punea mana pe Biblie insemna automat ca se oprea din furam,mintit,etc?La ce folos sa juri cu mana pe Biblie cand faci exact contrariul a ceea ce spune Biblia?Sau mai rau,nici macar nu stii ce scrie in Biblie asa ca nu stii pe ce ai jurat.Haide-ti sa fim maturi la minte,cum zice Apostolul Pavel.

    SOLI DEO GLORIA
    Stanescu Sebi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Close