Stiri externe

Lege nouă împotriva homosexualilor, în SUA, în sprijinul căsătoriei traditionale

O noua lege, care urmeaza sa fie votata in SUA, intentioneaza sa-i protejeze pe cei care se opun căsătoriilor între homosexuali, informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lacauri Ortodoxe. Legea in cauza, care nu este o lege “impotriva homosexualilor”, ci una in sprijinul majoritatii, a fost propusa audierii in Comisia de Reforma a Guvernului SUA, pe data de 12 iulie 2016.

Actul prevede “apararea primului amendament al Constitutiei” si sustine lupta cu mariajul intre persoane de acelasi sex. Legea de Aparare a Primului Amendament este un proiect de lege care ar urma sa-i protejeze pe acei oameni care cred doar în căsătoria tradițională – căsătoria între un bărbat și o femeie – și nu în casatoria intre persoane de acelasi sex.

Proiectul de lege le-ar permite acelor persoane să “discrimineze” cuplurile de același sex, conform convingerilor lor religioase. Universitatile religioase și colegiile afiliate ar putea să refuze admiterea membrilor LGBT (homosexuali, lesbiene, transsexuali), în continuare putand fi scutite de taxe și putand concura pentru subventii si contractari federale.

Oamenii care se opun căsătoriei între persoane de același sex ar putea refuza angajarea sau servirea cuplurilor de același sex, fără consecințe.E o lege care pare de necrezut pentru români.

casatorie-gay-465x390

NapocaNews

Citește și:  VIDEO. Incendiu violent la catedrala Notre-Dame din Paris. Una dintre turle s-a prăbușit
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 26

Close