Stiri externe

La 16 ani mama a doi copii si prostituata in Filipine

Comerțul sexual a urcat pe locul 3 in lume. Turismul sexual este în creștere și diversificare unde din ce in ce mai multi minori presteaza aceasta activitate din cauza saraciei si lipsurilor.

În Filipine  sunt mai mult de 800 000 de femei și copii care lucrează în industria sexului. Majoritatea provin din familii sarace. Fete ca si  Apple traiesc si se prostitueaza pe strazile orasului. La 16 ani ea are deja un copil în vârstă de 2 ani și este din nou însărcinată.

Intr-un interviu mai jos aceasta declara: Ma simt rău să lucrez aici, este obositor și rușinos. E înfricoșător. Unii clienți chiar dacă facem bine si ne purtam frumos ei tot ne bat. Multe fete mor din aceasta cauza. E foarte periculos ceea ce facem. “

Shay Cullen este un preot catolic irlandez. El luptă pentru drepturile copiilor filipinezi de peste 40 de ani. Potrivit acestuia sute de mii de oameni vin aici pentru a cumpăra relații sexuale cu minori. 

Preotul a creat Fundația “Preda” în 1974. Aceast ONG-u ajuta la reabilitarea persoanelor în condiții precare si a deschis un camin care gazduieste 70 de fete,toate adunate din baruri si strazi unde practicau prostitutia. Cele mai multe dintre ele au fost abuzate sexual de către bărbați străini de la vârsta de 6 ani.

La ora actuala 45,8 milioane de persoane sunt supuse sclaviei moderne din care 22% sunt sclavi sexuali.

Rugați-vă pentru copiii din Filipine.

Citește și:  Preşedintele propune un COD DE BARE pentru toată populaţia

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 79 =

Close