DiverseInformatii Crestine

Klaus Iohannis este ATACAT DUR în Diaspora. Pastor american de origine română: “Domnule Președinte, AŢI RATAT OCAZIA DE A FI MARE!”

Ecourile declaraţiei preşedintelui României, Klaus Iohannis, care i-a catalogat drept fanatici religioşi pe cei care au semnat pentru modificarea Constituției în sensul în care familia este uniunea dintre un bărbat și o femeie, au generat reacţii critice şi în Diaspora. Spre exemplu, Cristian Ionescu, păstorul Bisericii Elim din Chicago, i-a scris pe blogul său o scrisoare deschisă președintelui Iohannis în care arată că “oamenii au vrut să fiți un model de etică și moralitate, un nou standard românesc de a face politică”, dar că “acum ați ratat ocazia de a fi mare!”.

În urma declarației lui Klaus Iohannis în care şeful statului spunea că nu este „adeptul fanatismului religios” în ceea ce privește protejarea familiei naturale prin Constituție, unul dintre cei mai cunoscuţi pastori din comunitatea românească din Chicago, Cristian Ionescu, a reacţionat virulent la adresa preşedintelui României.

Site-ul stiripentruviata.ro arată că pastorul Cristioan Ionescu este căsătorit de 27 de ani cu Doina, soția sa, împreună cu care are zece fiice: Iulia, Eliza, Cristiana, Eveline, Alexandra, Josefina, Alina, Laura, Angela și Nadia.

Redăm integral scrisoarea postatată de pastoral Cristian Ionescu pe blogul său:

“Domnule Iohannis, pe mine nu m-aţi dezamăgit, m-aţi lămurit!

Vorbesc în dreptul meu, poate al multora! NU ați fost ales pentru flerul politic pe care nu-l aveți, poate tocmai de aceea! NU ați fost ales pentru programul economic bine elaborat, pentru că nu l-ați avut și nici nu era un domeniu prezidențial! Lozincile cu ”lucrul bine făcut” au sunat… bine, dar nu au contat esențial!

Oamenii au dorit un președinte cu trecut curat, cu o mentalitate corectă și o ținută (a lui și a… familiei) cucernică. Pentru că oamenii s-au săturat de mizerie, la propriu și la figurat!

Citeste mai departe pe: www.evz.ro

Citește și:  Cool Car: Add Style And Class To Your Vehicle

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 31

Close