Social

Julituri și vânătăi pe copiii familiei Bodnariu, în timp ce se aflau în custodia autorităților Protecției Copilului din Norvegia

Acuzaţii grave făcute de familia Bodnariu la adresa autorităţilor norvegiene. Cei doi soţi, lăsaţi fără cei cinci copii, spun că băieţii lor Matei şi Ioan sunt plini de vânătăi de când au ajuns în custodia protecţiei Copilului din Norvegia. Autorităţile de la Oslo neagă însă acest lucru, potrivit B1 TV.

familie-bodnariu-norvegia-2

Marius şi Ruth Bodnariu au rămas fără cei cinci copii în 17 noiembrie 2015. De curând cei doi au putut să-i vadă pentru prima oară pe cei doi băieţi Matei şi Ioan. Revederea a fost însă umbrită de câteva aspecte care i-au îngrijorat pe părinţi.

„Matei avea pe spate o julitură urâtă şi vânătăi, iar Ioan avea vânătăi pe faţă. La întrebările părinţilor prin care se cereau detalii, reprezentanţii Barnevernet nu a dat prea multe explicaţii, trecând repede peste aceste aspecte. Explicaţiile lor erau că, din vina lui, Matei a căzut pe spate, iar Ioan s-a împiedicat pe scări şi a căzut cu faţa de trepte”, a spus pastorul Cristian Ionescu, desemnat purtător de cuvânt al familiei în acest caz.

Julituri și vânătăi pe copiii familiei Bodnariu

Marius şi Ruth Bodnariu se întreabă acum ce s-ar fi întâmplat dacă Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, Barnevernet, i-ar fi găsit pe copii cu acele julituri atunci când i-a luat din sânul familiei.

Citește și:  O familie de romani careia Barnevernet i-a luat copiii risca si expulzarea

Cei doi soţi spun şi că unul dintre băieţi s-a plâns că mama surogat la care stă a râs de cântecul său creştin favorit. Soţii Bodnariu sunt îngrijoraţi şi din cauza celor două fete, după ce au aflat că una dintre acestea vrea să se tundă la zero iar alta vrea să îşi pună cercei deşi convingerile religioase ale părinţilor sunt împotriva acestui lucru.

“Este tot mai clar că Barnevernet nu urmăreşte interesul superior al copilului, ci subminarea sistematică a autorităţii părinteşti şi, în special, autoritatea tatălui. Distrugerea valorilor familiale şi ruperea legăturilor dintre copii şi părinţi, iată care este de fapt misiunea şi raţiunea de a exista a lui Barnevernet”,a spus pastorul Cristian Ionescu.

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 61

Close