Stiri externeVideo

Joanna si Breanna din Arizona în asteptarea deciziei judecatoresti

Joanna Duka si Breanna Koski, doua artiste crestine din Phoenix, Arizona, s-au intalnit la un studiu biblic pentru tineri. Constatand ca au pasiuni si indeletniciri similare, au decis sa deschida impreuna un business in Phoenix, Arizona: Brush and Nib Studio. Firma este axata pe invitatii caligrafice, invitatii cu scris caligrafic, invitatii tiparite, scrise de mana sau pictate pentru evenimente si ocazii speciale. Cele doua artiste si-au prezentat profilul afacerii in video-ul de mai jos:

La scurta vreme dupa ce-au demarat acest business, Joanna si Breanna au descoperit ca legislatia orasului Phoenix le constrange libertatea prin faptul ca le obliga sa onoreze comenzi pentru orice tip de evenimente, inclusiv cuplurilor de homosexuali, lesbiene, transexuali, care intentioneaza sa se casatoreasca.
Artistele au decis sa se alature unei organizatii care lupta pentru dizolvarea acestei legi nefaste si militeaza pentru libertatea de-a posta pe Internet codul de conduita al firmei, afisand fara echivoc prestarea de servicii doar pentru nuntile traditionale dintre un barbat si o femeie.

Citeste mai departe pe: dininimapentrutine.wordpress.com

Citește și:  Mai multe state arabe se unesc pentru a ataca Israelul, exact aşa cum ne profeţeşte Psalmul 82 din Biblie!

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 42

Close