Stiri interneVideo

VIDEO rar cu Mihai Gâdea de când era student la Teologie! Ținea predici despre Dumnezeu

Astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România și este directorul Antenei 3, dar puțini își mai aduc aminte de tânărul Mihai Gâdea, de pe vremea când acesta a fost student la Facultatea de Teologie Adventistă. Pe atunci, prezentatorul ținea predici despre cuvântul lui Dumnezeu.

Mihai Gâdea a știut încă din timpul studenției cum să atragă atenția publicului. Carisma și felul în care spunea o poveste te făcea să-l asculți cu plăcere chiar și atunci când vorbea despre alte subiecte decât cele cu care ne-a obișnuit astăzi.

Într-o înregistrare publicată pe Youtube și difuzată de România Tv, Mihai Gâdea apare vorbind pe scena Sălii Palatului, în fața unui public numeros, vorbind despre cuvântul lui Dumnezeu. Pe scenă, Gâdea povestea o întâmplare observată chiar de el, în timp ce circula cu metroul. Cu aceeași voce calmă, povestind într-un ritm rar, Mihai Gâdea îi învăța pe cei prezenți în sală că nimic din ce este lumesc nu are cu adevărat importanță și tot ceea ce ne rămâne este cuvântul lui Dumnezeu.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 79

Close