Stiri interne

Iubita lui Cernea: Mulți homosexuali au plecat cu lacrimi în ochi din România

Ioana Stăniloiu, prietena deputatului Remus Cernea, îi atacă pe românii care nu acceptă persoanele homosexuale și spune că aceste minorități au mult prea mult de suferit în țara asta. De asemenea, Stăniloiu atacă și Biserica, dar și familiile ce spun că sunt tradiționale care în opinia ei „vor putea să își continue viețile pure și neîntinate mulțumindu-i lui Dumnezeu că ei, semnatarii, sunt mulți, mulți, dar… puternici”.

poza1-696x460

„Și-au arătat mușchii în fața unei minorități strivite de prejudecăți. Minorități care au fost mii de ani persecutate, ucise, discriminate, încarcerate, gazate, respinse de spiritul inchizitorial al celor cu “moral și prințipuri”. Din păcate, cu lacrimi în ochi, foarte mulți tineri minunați deja au plecat pentru că nu sunt înteleși, reprezentați, respectați și acceptați în țara în care s-au născut. Biserica, lăcașul unde ar trebui să se vorbească despre toleranță și iubire, îndeamnă enoriașii să restrângă drepturile unor semeni care sunt diferiți și vulnerabili. Iisus vorbește despre toleranța și acceptare și nu despre excluderea unor semeni de-ai noștri de la masa drepturilor”, a subliniat aceasta pe o platformă de bloguri. Ioana Stăniloiu mai spune că Biserica Ortodoxă nu și-a cerut încă scuze pentru sutele de ani în care a exploatat robii romi și pentru discursul înjositor față de femei pe care îl practică!

Citește și:  Un grup de creștini din Suceava îl somează pe Klaus Iohannis să ridice carantina după 15 mai în Suceava

“Biserica Ortodoxă nu și-a cerut încă scuze pentru că îi dorea pe homosexuali în închisori și s-a opus eliminării Art. 200 din Codul Penal! Biserica Ortodoxă nu și-a cerut încă scuze pentru colaborarea cu regimul dictatorial comunist!

Mi-aș dori să își ceară scuze pentru ororile susținute în trecut întrucât doar așa se va recupera din punct de vedere moral. Altfel nu poate pretinde pretenții de a fi un reper pozitiv pentru această țară. Alți lideri religioși au făcut deja gesturi de smerenie cerând scuze pentru mari erori din trecut ale bisericii, iar acum se bucură de un respect crescând în lumea civilizată”, a mai precizat prietena lui Cernea.

Sursa: sokant.ro

Informatii similare

un comentariu

  1. Se vede ca persoana care a scris articolul și vorbește despre toleranta DomnuluI Isus nu a citit biblia.Acolo e scris foarte clar ca asemenea fapte sunt păcate oribile și sunt condamnate cu fermitate.Daca unii lideri “asa ziși religiosi” accepta asa ceva sunt doar pentru ca vor publicitate și uita de chemarea lor în a asculta de Dumnezeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 44

Close