Diverse

Islamul şi cererea-şoc pentru FIFA: “Interziceţi semnul crucii pe terenurile de fotbal!”

Bătălia islamică împotriva rădăcinilor creştine ale Europei se mută acum pe terenurile de fotbal şi cer aproape poruncitor şefiei FIFA: “Interziceţi jucătorilor de fotbal să facă semnul crucii”!

Cererea către FIFA vine de la un faimos şi autorizat religios musulman al Arabiei Saudite, Mohammed Alarefe, care a cerut vârfurilor fotbalului internaţional să adauge în regulamente interzicerea semnului crucii la intrarea pe teren, acesta însemnând semnul credinţei creştine.

Cerere absurdă a islamului

Sunt foarte mulţi forbalişti, în fapt, care înainte de a pune piciorul pe câmpul de joc se adresează Dumnezeului creştin cu un simplu semn al crucii. Dar acum, musulmanilor nu le convine. Alarefe e profesor la King Saud University din Riyadh, iar pe Twitter are cam vreo 17,4 milioane de oameni care-l urmăresc. Nu sunt puţini. Mulţi sunt de acord cu el, alţii mai puţin şi îl critică.

Cei mai aprigi îl atenţionează că sunt destui musulmani, jucători de fotbal, care îngenunchează şi-şi ridică ochii spre Allah după un gol sau după o victorie. ”Am văzut videoclipul cu jucători de fotbal care atunci când câştigă fac simbolul crucii pe piept – a spus Imamul – potrivit DailyMail, iar cererea mea vrea să afle dacă regulile FIFA interzic sau permit aceasta”.

Mulţi din cei ce folosesc Twitterul l-au luat în bătaie de joc pe religios, amintind că ”Mohamed Salah şi alţii îngenunchează şi se roagă atunci când marchează un gol şi nu-i pedepseşte nimeni. Lăsaţi sportul să se ocupe singur de problemele lui”.

Real Madrid a abandonat să mai facă semnul crucii

Şi totuşi cererea lui Alarefe nu e total în afara logicilor echipelor occidentale. Cu câteva luni în urmă Real Madrid a hotărât să elimine simbolul crucii care se află deasupra coroanei de pe tricourile vândute în Orientul Mijlociu.

”Iisus este mereu printre noi şi ne atenţionează: N-am venit pe pământ să vă aduc pacea, ci războiul”, sunt cuvintele unui fotbalist italian, la aflarea ştirii şi care din motive lesne de înţeles a dorit să-şi păstreze anonimatul. Acum, fiecare să înţeleagă ce doreşte din cugetarea sa…

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 28

Close