Stiri externe

Islamizarea Greciei este în plină desfășurare

În cadrul unei conferințe care a avut loc la Salonic, mai mulți mitropoliți greci au atras atenția asupra pericolului unei schimbări radicale a structurii etnice și religioase a Greciei, în urma numărului mare de imigranți musulmani care ajung pe teritoriul acestei țări.

mitropolitii-greci-avertizeaza-islamizarea-greciei-este-in-plina-desfasurare-176048

“Islamizarea Greciei este în plină desfășurare. Mii de imigranți au invadat țara noastră. Ei sunt musulmani. Ca rezultat, structura etnică și religioasă se va schimba într-un mod radical”, a afirmat mitropolitul Ambrozie de Kalavrita, în cadrul conferinței intitulate generic ‘Să rămânem creștini. Să rămânem greci!’, scrie pravoslavie.ru.

Mitropolitul Antim al Salonicului a avertizat la rândul său despre modificarea radicală a structurii naționale, ca urmare a fluxului mare de imigranți care au ajuns în Europa.

Fostul ministru al apărării Frangoulis Frangos și-a exprimat și el îngrijorarea din cauza numărului mare de musulmani care au ajuns în Grecia.

”Tendința de creștere a numărului celor sosiți ilegal în țara noastră este îngrijorătoare. Noi nu dorim să se schimbe structura etnică a țării. Noi vrem să rămânem greci”, a subliniat fostul ministru.

Actuala situație demografică din Grecia a fost un alt motiv de îngrijorare, fostul ministru punctând faptul că au fost înregistrate 114.000 de decese și doar 93.000 de nașteri, în timp ce ce 936.000 de cupluri elene nu au copii.

Aceasta nu este prima dată când reprezentanții Bisericii Ortodoxe a Greciei sau reprezentanți ai statului elen vorbesc despre pericolul imigrației musulmane pentru țară.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 77

Close