DiverseInformatii utile

ISLAMIZAREA EUROPEI PREVESTEŞTE UN COLAPS IMINENT, IAR PROBLEMA PRINCIPALĂ CONSTĂ ÎN FAPTUL CĂ EUROPA ŞI-A PIERDUT RĂDĂCINILE CREŞTINE

 

Experţii sînt de părere că islamizarea Europei este, în momentul de faţă, principala sfidare la adresa civilizaţiei europene, care depăşeşte cu mult pericolul fictiv ale aşa-numitei „influenţe ruseşti”.

Văzînd cum Occidentul depune eforturi maxime pentru scoaterea Rusiei din spaţiul socio-politic european, analiştii fac apel să nu se caute duşmani acolo unde nu există, ci să se acorde atenţie asupra pericolului real care vine de la societatea europeană, mai exact de la o parte crescîndă a populaţiei – tinerii neomusulmani, care au drept doctrină „Califatul mondial”. Destul de mulţi dintre ei sînt de acord cu activitatea radicalilor din Statul Islamic, nemaivorbind că sute de islamişti europeni completează rîndurile acestei organizaţii extremiste.

În decursul cîtorva decenii, dificultăţile socio-economice şi demografice au obligat ţările din UE să legalizeze şi chiar să promoveze imigraţia din ţările musulmane. Pe continent domina opinia că integrarea diasporei musulmane în societatea europeană va contribui la apropierea dintre populaţia băştinaşă şi cea nou venită. Dar acest lucru nu s-a întîmplat. Concepţia multiculturalismului, elaborată la Bruxelles, nu a funcţionat.

Drept urmare, prin Europa bîntuie fantoma islamismului radical, capabil să înghită continentul, în primul rînd din punct de vedere cultural.

„Vedem în Europa un declin total al valorilor spirituale. Renunţînd la identitatea lor culturală, europenii au început să fie interesaţi de alte religii, precum cea a liberalismului şi a succesului personal. Dar acest lucru contravine atît de mult esenţei umane, încît oamenii caută căi alternative, găsindu-le, de exemplu, în islamismul radical”, consideră politologul rus Aleksandr Kamkin.

Experţii consideră că problema principală constă în faptul că Europa şi-a pierdut rădăcinile creştine. Politologul Serghei Lebedev consideră că Europa este un continent post-creştin, cu cîteva excepţii de genul Poloniei sau Irlandei. Potrivit politologului, acesta este apusul Europei, care atestă ireversibilitatea declinului. Iar în acest sens, influenţa Rusiei creştine ar putea îmbunătăţi situaţia dacă europenii nu ar respinge prietenia ei de dragul unei conjuncturi politice dubioase.

Informatii similare

un comentariu

 1. Pentru a cunoaste, cum Ortodoxia L-a inghesuit pe Dumnezeu in cinstire, am un acatistier Ortodox, de 660 de pagini cu inchiare Sfintei Treimi, Domnului Isus crucii Maici Domnului si sfintilor dupa urmatorul calcul.
  -Sfintei Treimi Ii sunt inchinate 20 de pagini. 3,00 %
  -Domnul nostru Isus Hristos, Ii suntinchinate 11 pagini.1,50 %
  -lemnului crucii, inchinate 13 pagini, 1.70 %
  -Maicii Domnului ii sunt inchinate 120 de pagini 18,00 %
  -Iar Sfintilor le sunt inchinate 496 de pagini. 75,80 %
  Total 100,00 Aceasta dovedeste ca suntem crestini cu numele, pentru ca nimeni nu are voie sa scaoata sau sa aduge ceva la sfintele Scripturi.
  “Voi sa paziti si sa impliniti toate lucrurile, pe care vi le poruncesc, sa
  n-adaugati nimic la ele, si sa nu scoateti nimic din ele.”(Deuteronom 12.32)
  Domnul Isus zice: “Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece” (Matei 24.35) “Duceti-vasi faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui, al Fiuluisi al Sfantului Duh. Siinvatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele pana la sfarsitul veacului . Amin!” (Matei 28.19-Corinteni 4.6) celor din Galatia le zice: Dar chiar daca noi insinesau un inger din cer ar veni sa va propovaduiasca o altaevanghelie, deosebit[ de aceea pe care v-am propovaduit-o sa fie anatema.”(Galateni1. 8) Iar Sf. Ioan in incheerea viziunii din Insula Patmos scrie: “Marturisescoricui care aude cuvintele proorociei din cartea aceasta, ca, daca va adaugacineva, ceva la ele Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta. Sidaca scoate cineva ceva din cuvintelecartii acestei proorocii, ]i va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietiisi din cetatea sfant[, scrise in cartea aceasta.” (Apocalipsa. 22.18-19). Atata timp cat cultul maicii Domnului, si a sfintilor e pus pe loculintai, este o ratacire un paganism. De care cei ce le sustin vor raspunde in fata lui Dumnezeu. O spun aceasta pentru c[ Ortodoxia a lep[dat Biblia dovedit prin Invatatura afirmata de Pimen arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, in brosura de, “Invatatura si ]ndrumare Ortodoxa,”(Pag.43) prin cuvintele:”Intrega invatatura Ortodoxa este temeluita pe Sfanta Scriptura, dar si pe sfanta traditie, care
  a fost INAINTEA Sfintelor Scripturi.” Prin aceasta intorsatura vicleana, Sfanta Scriptura e pusa pe locul al doilea. iMPOTRIVA cuvintelor Sf.Ap. Pavel care zice: “Fiind ziditi pe temelia apostolilor si a proorocilor, piatra din capul unghiului fiind Isus Hristos, (Efeseni 2:20)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 6 =

Close