Stiri externe

ISIS îl ATACĂ pe Papă: “Războiul nostru este RELIGIOS, poruncit de Allah, și vă urâm!”

ISIS a reacționat public, respingând declarațiile Papei Francisc că actualul război declanșat de teroriști nu ar fi de natură religioasă și că orice religie înseamnă pace. Jihadiștii îi spun Suveranlui Pontif că singura lor motivație este una religioasă, așa cum menționează Allah în Coran.

papa

În ultima ediție a revistei de propagandă a ISIS, Dabiq, jihadiștii îl ridiculizează pe Papă pentru naivitatea și încăpățânarea cu care se cramponează de ideea că musulmanii doresc pacea și că actele de terorism ale Statului Islamic au o motivație economică, informează Breitbart.

În articolul din Dabiq, intitulat „Prin Sabie”, se scrie:

„Este un război ordonat de Allah între națiunea musulmană și națiunile de necredincioși.”

ISIS îl atacă direct pe Papa Francisc, pentru că a afirmat că „Islamul autentic și citirea corectă a Coranului sunt opuse oricărei forme de violență”:

„Francisc continuă să se ascundă în spatele vălului înșelător al ‘bunei intenții’, camuflându-și în acest mod intențiile de a pacifica națiunea musulmană.”

În tentativa sa de a înfățișa Islamul drept o religie a păcii, Papa „contrazice însăși realitatea”, insistă autorul articolului, înainte de a face un nou apel către toți musulmanii să înalțe sabia jihadului, „cea mai mare obligație” a unui adevărat musulman.

Sursa: www.evz.ro

Citește și:  Curtea Constituțională din Polonia decide în favoarea medicilor care refuză să facă avorturi

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 17

Close