Stiri externe

ISIS explică atrocitățile împotriva creștinilor occidentali

Organizația teroristă a transmis noi mesaje “păgânilor democratici”: “Din cauza aceasta vă urâm și luptăm împotriva voastră”

statul-islamic-un-nou-mesaj-pentru-occident_813967

Gruparea teroristă Stat Islamic a explicat în numărul 15 al revistei Dabiq, material de propagandă al organizației, motivele care îi determină să comităactele de violență. Autorul jihadist a transmis că gruparea pe care o reprezintă este islamistă, iar religia islamică nu este una pacifistă, relatează evz.ro. Mai mult, el încurajează susținătorii organizației să “rupă crucea” simbolul creștinilor, precizând că “Iisus a fost un sclav al lui Allah”.

În articolul publicat în revista de propagandă, jihadiștii dezaprobă opiniile occidentalilor despre ISIS, deoarece nu prezintă credibilitate și influențează “masele ignorante” ce cred în veridicitatea informațiilor lansate în spațiul public. Jihadiștii au mai menționat în cuprinsul articolului că occidentalii sunt rezervați în a recunoaște că membrii grupării  sunt “islamiști” deoarece este ”incorect politic”.

“Prin urmare, pentru noi este foarte important să lămurim asta în Occident. Din cauza aceasta vă urâm și luptăm împotriva voastră”, a scris autorul jihadist. Alte motive pentru care ISISurăște “păgânii democratici”, așa cum sunt numiți de jihadiști credincioșii, este inadmisibilitatea unicității lui Allah, principiile democratice, invadarea teritoriilor și crimele săvârșite împotriva adepților islamului.

 Materialul publicitar a apărut sub titlul ”De aceea vă urâm și luptăm împotriva voastră”. Publicația jihadistă a amintit și de atentatele de la Nisa, Orlando și din orașul german Wurzburg, acțiuni duse la îndeplinire de “soldații ascunși ai Califatului”. #Statul Islamic a provocat mascare prin actele teroriste înfăptuite în întreaga lume. Luptătorii grupării teroriste ocupă orașul Raqqa, din Siria considerat capitala Califatului jihadist, orașul irakian Mosul și teritorii din sudul Somaliei.

Unul dintre cele mai sângeroase atacuri teroriste de pe continentul european este cel din data de 14 iulie, la Nisa, Franța, când un camion a intrat în mulțimea ce aștepta spectacolul de artificii, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Franței. În urma tragediei au murit zdrobite 84 de persoane și alte 350 au fost rănite.

Citește și:  Milioane de dolari sunt cheltuiți pentru ca fanteziile LGBT să devină realitate.Copilul cu două mame purtătoare

Sursa: ro.blastingnews.com

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 33 =

Close