Stiri externe

ISIS decapitează copiii din SIRIA şi Irak care nu renunţă la credinţa în Domnul Isus

Militanţii ISIS merg din casă în casă şi omoară copiii creştinilor care nu vor să renunţe la credinţa lor în Domnul Isus. Astfel de atacuri au fost în Siria şi Irak, până la această etapă nici un copil nu s-a dezis de credinţa sa, se relatează într-o scrisoare trimisă de nişte misionari.

12004826_10204474034604308_3188742600811091898_n

Un pastor sirian a fost astfel pedepsit pentru că predica Evanghelia pe stradă. Când s-a întors acasă acesta şi-a găsit toţi copii decapitaţi. Pastorul a declarat că moartea copiilor lui nu îl va impune să renunţe la credinţa lui şi predicarea Evangheliei.

999136_10202301619674518_1517784787_n

ONU şi-a retras persoanlul din zonele atacate de ISIS. Familia de misionari care a trimis această scrisoare au rămas în Siria alături de familiile îndurerate care şi-au pierdut copii. Chiar dacă teama este foarte mare şi nu au nici cea mai vagă idee cum ar putea ajuta aceste familii care şi-au văzut martirajul copiilor lor, ei sunt ferm hotărâţi să rămână în Siria în aceste vremuri grele.

„Avem ferma convingere că Dumnezeu ne-a chemat în Siria. Vă rugăm să vă rugaţi pentru noi, pentru curaj şi putere să ştim cum să fim mângâiere pentru inimile lor. Este foarte greu să vedem cum aceşti copii acceptă moartea… Avem nevoie de susţinerea voastră în rugăciune”, se notează în apelul la rugăciune distribuit în masă pe Facebook.

În aceiaşi scrisoare se menţionează despre o discuţie la telefon cu o misionară din zona controlată de ISIS. Autorul scrisorii spune că misionara nu a menţionat aceste cuvinte, dar a dat de înţeles că personal ea crede că e ultima ei discuţie la telefon. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să o protejeze acolo unde este şi să o folosească pentru răscumpărarea celor care stau în faţa morţii.

Aceşti părinţi curajoşi şi-au educat copiii să creadă cu toată fiinţa lor. Ei sunt gata, indiferent de vârstă să accepte martirajul.

În acelaşi apel se mai notează un SMS primit din Siria: „În această dimineaţă am pierdut oraşul Qaraqosh. A fost preluat de ISIS şi au tăiat capurile copiilor. Ei fac acest lucru sistematic. Noi livrăm mâncare şi apă clandestin. Mii de locuitori au fugit în Erbil noaptea trecută. Misiunea ONU şi-a evacuat delegaţia din Erbil. Echipa noastră va rămâne ca să ajute localnicilor. Avem nevoie de rugăciune. Vă rugăm rugaţi-vă sincer pentru izbăvirea poporului din Nordul Irakului de moartea groaznică ISIS şi practicile lor monstruoase de a lichida creştinismul.

Pot eu să vă chem insistent să nu ignoraţi acest mesaj? Nu îl transmiteţi mai departe până voi nu vă rugaţi pentru copii şi părinţii care sunt creştini. După ce voi vă rugaţi, trimiteţi şi mai departe. Trimiteţi această scrisoare la toţi prietenii voştri creştini, la pastorul vostru, la grupul vostru de rugăciune. Organizaţi evenimente speciale de rugăciune pentru aceşti oameni. Noi suntem obligaţi să stăm în rugăciune pentru fraţii noştri care trăiesc aceste zile de teroare”, se mai specifică în scrisoare.
 www.stiricrestine.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 42

Close