Persecutii

Iran: Persecuția credincioșilor s-a înrăutățit în anul 2016

Creștinii iranieni ne transmit faptul că persecuția s-a înrăutățit în 2016, mai ales odată cu apariția campaniilor anti-creștine organizate și sponsorizate de guvern, care au fost transmise la radio și televiziune.

Plângă acestea au existat încercări de defăimare a unor creștini iranieni bine-cunoscuți pentru a arăta că aceștia sunt corupți moral sau financiar. A avut loc un adevărat asalt împotriva comunității creștine vorbitoare de limba farsi (iranieni convertiți de la islam); zeci de astfel de biserici de casă au fost închise, iar membrii lor hărțuiți, interogați, întemnițați.

Aduceți înaintea Domnului frații și surorile din Iran, mai ales pe cei care s-au convertit de la islam. Cereți ca Dumnezeu să vegheze asupra lor și să îi protejeze pe liderii și pe credincioșii care au fost duși la închisoare pentru credința lor și care îndură tortură și condiții grele, fără a avea parte de un proces drept.

Slăviți-L pe Dumnezeu pentru că biserica din Iran este în creștere în ciuda eforturilor autorităților de a stopa răspândirea Evangheliei.

Citește și:  Creştin decapitat în Egipt
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 18 =

Close