Stiri interne

Iohannis ne aduce semiluna la București!Ești un vânzător de țară și o rușine a istoriei!

După ce Klaus Iohannis a anunțat la întâlnirea cu Erogan în Turcia că e de acord cu construcția unei mega-moschei la București, deputatul Bogdan Diaconu, liderul PRU a reacționat dur pe Facebook: ”La o zi după atentatul teroriștilor islamiști de la Bruxelles, Iohannis s-a înțeles la Ankara cu Erdogan, președintele Turciei, ca la București să se construiască o mega moschee!

12814554_1054954201209914_452312651139780156_n-480x300

Semiluna va domni la București, în orașul lui Vlad Țepeș! Ceea ce nu s-a întâmplat nici pe vremea Imperiului Otoman, se va întâmpla acum, sub Iohannis. Se întorc strămoșii în mormânt! Dragi români, permitem noi o asemenea trădare de neam? Iohannis, ești un vânzător de țară și o rușine a istoriei!”

Mai mult, deputatul Bogdan Diaconu îl atacă dur pe rețeaua de socializare și pe premierul Dacian Cioloș, după anunțul Poloniei de a nu mai primi imigranți musulmani: ”Polonia nu mai primește migranți după atentatele de la Bruxelles! Numai Iohannis și cu Cioloș îi țin trena lui Merkel și sunt gata să nenorocească România! Președintele și premierul României sunt vătafii intereselor străine, ce dovadă ne mai trebuie?”

NapocaNews

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =

Close