Stiri interne

Iohannis era bine informat. Iata ce „intelegeri a facut domnul Dragnea cu evreii”, joi s-a semnat contractul cu o importanta firma de armament din Israel

Firma israeliana Rafael Advanced Defense Systems a semnat joi, la Bucuresti, un acord de cooperare cu Romaero, firma cu capital majoritar de stat, privind producerea si comercializarea catre Romania a sistemului de rachete Air Dome, anunta Times of Israel. Autoritatile romane nu au dat inca publicitatii nicio informatie despre acest contract.

Acordul a fost semnat, joi, la Bucuresti intre directorul general al Rafael Advanced Defense Systems, Yoav Har-Even (stanga), si directorul general al Romaero, Remus Vulpescu.

Acordul, a carui valoare nu a fost precizata, prevede si dezvoltarea unei versiuni navale a sistemului Iron Dome de aparare impotriva rachetelor cu raza scurta de actiune, a sistemului de telecomanda pentru armament Samson si a rachetelor tactice Spike.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a carui vizita in Israel impreuna cu Dancila a declansat un urias scandal in tara, a declarat recent ca el nu a facut „intelegeri secrete cu evreii”.

„Acea declaratie ca nu stie ce intelegeri secrete a facut Dragnea cu evreii… Eu nu fac intelegeri secrete cu nimeni. Nu l-am auzit sa se refere la protocoale secrete care scandalizeaza o tara intreaga. Eu nu fac intelegeri secrete cu nimeni. Eu stiu ca oficialitatile de la Ierusalim s-au simtit profund jignite. Dumneavoastra realizati grozavia acelor afirmatii?”, a afirmat liderul PSD.

Se estimeaza ca Rafael Advanced Defense Systems sa obtina un profit de cateva milioane de dolari, in urma acestui acord, transmite Realitatea TV.

Citește și:  ”Apocalipsa” Covid-19: secțiile ATI sunt goale!

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 86

Close