Stiri interne

IOAN GYURI PASCU A MURIT CREZÂND ÎN PUTERILE SUPRANATURALE ALE UNEI SECTE.

SECTA LUI GYURI. “Fondat de un guru și vindecător născut în Vietnam, cultul Dang are 3 milioane de practicanți răspândiți în lume.

Adepții îmbină idei creștine și budiste generoase cu convingerea că pot vindeca SIDA, cancerul și maladia Alzheimer. Ei sînt fermi că, în final, vor obține nemurirea. Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, a căpătat ”darul vindecării de la însuși maestrul Dang”. Ea este liderul mișcării din România. Un prieten foarte apropiat al actorului povestește cum i-a schimbat viața lui Gyuri acest cult”. O anchetă coordonată de Cătălin Tolontan și publicată în GSP.

Fosta soție a lui Gyuri Pascu căpătase ”darul vindecării de la însuși maestrul Dang”, liderul unei mişcări spirituale considerate periculoase în Europa. Daniela Maria Marin, fostă Pascu, este în acest moment liderul mișcării din România, fiind percepută “ca o adevărată preoteasă”, potrivit unei surse a jurnaliştilor coordonaţi de Cătălin Tolontan, în timp ce regretatul artist devenise “principalul finanțator al cultului lui Dang în România”.

“În ianuarie 2007, cu şapte luni înainte de părăsirea corpului, Maestrul Dang şi-a sărbătorit ziua de naştere cu mult timp în avans, la sfârşitul unui seminar special, cu un regim special faţă de celelalte. Atunci a fost invitat Gyuri Pascu să cânte. De obicei cânta numai Maestrul Dang la finalul seminariilor, pentru că îi plăcea tare mult să cânte. Atât la seminarul din noiembrie 2006, cât şi în ianuarie 2007, a cântat şi Gyuri. Această fotografie a fost făcută de un student din Italia. Bila albă de energie “obturează” capul Maestrului care, probabil, asculta cu mare atenţie vocea lui Gyuri”, scria Daniela Maria Marin pe blogul personal în agusut 2014.

Gyuri Pascu s-a stins chiar în casa Danielei Marin în zorii zilei de 26 septembrie, în urma unui infarct.

Citeste mai mult pe: www.evz.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 34 =

Close