Articole X

Intelectual homosexual despre homosexualitate: Un stil de viață incompatibil cu moralitatea și care distruge căsătoria; „atât de singuri, că își doresc SIDA”

O traducere mai atentă la detalii de sens și cu extrase mai ample din articolul Loveless, narcissistic, sex addicts: a gay man critiques his communityde Jason D. Hill,profesor de filosofie la Universitatea De Paul din Chicago, SUA.

dreamstime_xs_53266048

Hotărârea Curții Supreme din Statele Unite la 26 iunie 2015, care a legalizat căsătoria intre persoanele de acelasi sex în toate cele 50 de state a fost o zi istorică în SUA. Cu toate acestea, am sentimente contradictorii legate de acestă decizie.

Sunt homosexual, jamaican, țin cu Partidul Democrat și sunt profund atașat de ideea egalității maritale pentru homosexuali și lesbiene. Persoanele de același sex ar trebui să aibă același drept moral și legal ca și heterosexualii de a se căsători cu oricine li se pare că vor să-și petreacă tot restul vieții.

Cred că este o încălcare a drepturilor individuale din partea statului dacă se discriminează împotriva opțiunilor maritale ale homosexualilor și lesbienelor. Aceasta anihilează complet valoarea incontestabilă pe care o găsim – uneori după o viață de căutare – în altă persoană și care fără doar și poate dă sens vieții noastre.

În același timp, însă, consider și că „mariajul” între doi bărbați este o imensă pierdere de timp, o întreprindere disperată și sortită eșecului. E un efort naiv, în profundă contradicție cu esența modului de viață al homosexualilor, care se bazează pe un ethos hipersexual și profund corupt din punct de vedere etic. Și nu cred asta deoarece homosexualitatea mi se pare imorală. Orientarea sexuală în sine mi se pare neutră din punct de vedere moral. Dar ar trebui să judecăm statutul etic al unei persoane în funcție de felul în care aceasta funcționează într-o relație, nu în funcție de identitatea sa sexuală.

Citește și:  Doua lesbiene au organizat PARADA HOMOSEXUALA A COPIIILOR

Egoismul sexual distruge bărbații homosexuali

Problema este că întregul mediu de socializare al homosexualilor e atât de compromis, de lipsit de sens și de inconsistent, încât un angajament monogam de tipul căsătoriei tradiționale (ceea ce caută bărbații homosexuali în viață) este imposibil de realizat între ei. Sau, când devine posibilă, căsătoria între doi bărbați poate schimba pentru totdeauna natura fundamentală a căsătoriei.

Citeste mai multe pe: stiripentruviata.ro

Tags
Loading...

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 33

Close
<