Istoria Crestinismului

Îngerii Decăzuți Închiși În Antarctica Încă Mai Trăiesc – Cartea Lui Enoh

Îngerii decăzuți închiși în Antarctica încă mai trăiesc! Acesta este titlul unui articol, care a apărut în publicația Israeli News Live și care ridică numeroase semne de întrebare cu privire la secretele care se ascund nu numai pe Terra, dar și în celebra Carte a lui Enoch.

Sosirea și implicarea îngerilor decăzuți

Cartea lui Enoh începe cu sosirea a 200 de îngeri căzuți în zona Muntelui Hermon, care se învecinează cu Libanul modern și Siria. Ingerii căzuți au început să intervină și / sau să modifice genetic locuitorii din zonă.

6.1 În acele vremuri, când oamenii s-au înmulțit, femeile au dat naștere unor fete foarte frumoase. 
6.2 Îngerii, fiii cerurilor, le-au văzut și le-au dorit. Ei și-au zis: „Hai să ne alegem femei printre oameni și să le facem copii!” 
6.6 Au fost în total două sute și au coborât pe Ardis, care este vârful muntelui Hermon. Și au numit muntele Hermon, pentru că ei au jurat și s-au legat unul pe altul cu blesteme.

În acest sens, îngerii decăzuți și-au întemeiat un avanpost pe Muntele Hermon. Ei au început să se implice în viața de pe Terra și și-au luat soții dintre fiicele oamenilor. Atunci a fost momentul crucial, când o rasă hibridă de oameni a apărut. Aceștia s-au numit Nephilimi și au fost giganții, care sunt pomeniți în diversele culturi antice.

Un război cumplit a început pentru ca în cele din urmă acești îngeri să-l piardă și să fie pedepsiți pe vecie.

Citește și:  Un ulcior vechi de peste 3.000 de ani a fost descoperit în Israel

Închisoarea îngerilor din Antarctica

Cartea lui Enoch ascunde numeroase pasaje în care se face referire la această închisoare. Ea se află pe Terra, în locul în care „ardea zi și noapte” sau chiar la sfârșitul Pământului.

18.5 Și am văzut vânturile de pe pământ care susțin norii și am văzut căile Îngerilor. Am văzut la sfârșitul Pământului; În întinderea cerului de mai sus. 
18.6 Și m-am dus spre sud, și a ars zi și noapte, unde erau șapte munți cu pietre prețioase, trei spre răsărit și trei spre sud. 
18.7 Cei dinspre răsărit erau din piatră colorată, una era din perlă și una de piatră de vindecare; Și cele spre sud, de piatră roșie. 
18.8 Cel mijlociu a ajuns la cer, ca tronul Domnului, din stibium, iar partea de sus a scaunului de domnie era din safir. 

În articolul din Israeli News Live se presupune că acest loc este Antarctica, pentru că în sezonul de vară este zi 24 de ore. În ceea ce privește cei șapte munți, acest lucru pare să se refere la Muntele Vinson în gama Sentinel din Antarctica.

Mt Vinson este cel mai înalt munte din Antarctica și este situat în mijlocul grupului Sentinel. Ar fi stat la fel de spectaculos cu vârfurile sale înzăpezite în vremuri străvechi, așa cum se întâmplă astăzi. În ceea ce privește alinierea sudică și estică a celor șase munți adiacenți la Mt Vinson descrise în Cartea lui Enoh aceasta a fost alinierea lor înainte de evenimentul catastrofal de inundații, care a coincis cu o schimbare a axei de rotație a Pământului.

Citește și:  Turnul Babel a existat potrivit noilor descoperiri

Aceasta corespunde cercetării efectuate de Sir Charles Hapgood, care afirmă că schimbările de stâlpi au fost un eveniment obișnuit în istoria Pământului. În cartea sa din 1958, Crustul schimbător al pământului , Hapgood propune ca o schimbare a polilor să se fi întâmplat la sfârșitul ultimei vremii de gheață, aproximativ 11000 î.Hr.

Îngerii vor fi eliberați

Cartea lui Enoch descrie un viitor „An de mister”, când sunt eliberați. Este un eveniment pe care îl vom asista în curând?

18.14 Și, ca un spirit care mă întreba, îngerul a spus: „Acesta este locul sfârșitului Cerului și al Pământului; Aceasta este închisoarea pentru Stelele Cerului și Gazda Cerului. 
18.15 Și stelele care se rostogolesc peste foc, acestea sunt cele care au încălcat porunca Domnului, de la începutul înălțării lor, pentru că nu au ieșit la vremea lor. 
18.16 El s-a mâniat și le-a legat până la sfârșitul păcatului, în Anul Misterului. 

Nu se poate spune când va veni acest an al misterului, însă dezvăluirile informatorului secret al programelor spațiale Corey Goode privind Antarctica sunt de-a dreptul șocante. El susține că în anumite locuri subterane din Antarctica s-au descoperit urmele unei civilizații preadamice. Această civilizație a fost una înfloritoare și a existat în armonie pe Terra până în momentul producerii unei catastrofe, acum 12-13 mii de ani.

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

Close